М'ясо марала на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочете поласувати смачним делікатесом? Тоді освоюйте рецепт, як приготувати м'ясо марала на сковороді. Якщо все зробити правильно, то "вибух" смакових відчуттів вам забезпечений, м'ясо тане в роті!
Оленіна перед приготуванням маринують у вині, травах і спеціях. З цього м'яса можна приготувати котлети, соус для макаронів, а можна просто запекти цілим шматком в духовці або на грилі.
- Файл марали - 500 грам
- Масло оливкове - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Вино червоне - 250 мілілітрів
- Прованські трави сушені - 1 чайних ложок
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
1
Філе марала промийте, наріжте кубиками 3х3 см, перекладіть в миску, посоліть і перемішайте.
2
У глибокій сковороді нагрійте оливкову олію разом з вершковим, покладіть підготовлене м'ясо.
3
Додайте суміш трав і спецій і обсмажуйте оленину на середньому вогні, поки не випарується вся рідина.
4
Влийте червоне вино і продовжуйте готувати, поки вино не випарується.
5
Залийте м'ясо кип'яченою водою, доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні близько півтори години.
6
Крохмаль розведіть в холодній воді, добре перемішайте і додайте цю суміш в сковороду, щоб згустити соус.
7
Вміст сковороди перемішайте, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь. Блюдо готово, можна подавати його гарячим, з будь-яким гарніром.