Рецепт М'ясо марала на сковороді фото

М'ясо марала на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Оленина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви

Хочете поласувати смачним делікатесом? Тоді освоюйте рецепт, як приготувати м'ясо марала на сковороді. Якщо все зробити правильно, то "вибух" смакових відчуттів вам забезпечений, м'ясо тане в роті!

Оленіна перед приготуванням маринують у вині, травах і спеціях. З цього м'яса можна приготувати котлети, соус для макаронів, а можна просто запекти цілим шматком в духовці або на грилі.

  • Файл марали - 500 грам
  • Масло оливкове - 50 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вино червоне - 250 мілілітрів
  • Прованські трави сушені - 1 чайних ложок
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
1
Філе марала промийте, наріжте кубиками 3х3 см, перекладіть в миску, посоліть і перемішайте.
2
У глибокій сковороді нагрійте оливкову олію разом з вершковим, покладіть підготовлене м'ясо.
3
Додайте суміш трав і спецій і обсмажуйте оленину на середньому вогні, поки не випарується вся рідина.
4
Влийте червоне вино і продовжуйте готувати, поки вино не випарується.
5
Залийте м'ясо кип'яченою водою, доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні близько півтори години.
6
Крохмаль розведіть в холодній воді, добре перемішайте і додайте цю суміш в сковороду, щоб згустити соус.
7
Вміст сковороди перемішайте, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь. Блюдо готово, можна подавати його гарячим, з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти