Рецепт М'ясний рулет з грушею фото

М'ясний рулет з грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фрукти , Груша
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже оригінальне блюдо з приголомшливим смаком. Хрустке м'ясо в поєднанні з м'якою грушею здивують вас. І, безперечно, цей рецепт поповнить вашу колекцію улюблених м'ясних страв!

Опис приготування:

Як приготувати м'ясний рулет з грушею, допоможе дізнатися мій покроковий рецепт. Звертайте увагу на фотографії, і у вас все неодмінно вийде! Ця страва заслуговує на увагу. А спробувати його потрібно обов'язково всім м'ясоїдам!

  • Стейк м'ясної - 400 грам (курка, індичка або свинина)
  • Груша - 1 штука
  • Сир пармезан - 30 грам
  • Біле напівсолодке вино - 120 мілілітрів
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Топлене масло - 1, 5 Ст. Ложки
  • Борошно - 1/2 склянки
м'ясний рулет з грушею - фото крок 1
М'ясо потрібно добре відбити, посолити і поперчити. Нарізати грушу на 4 частини, а сир - дрібно натерти.
м'ясний рулет з грушею - фото крок 2
М'ясо посипати сиром, покласти на нього 1/4 груші. Ще раз посипати сиром. Тепер поверніть м'ясо з грушею рулетом. У мене вийшло 2 рулетка.
м'ясний рулет з грушею - фото крок 3
В сотейник кладём масло. Обвалюють рулети в борошні і відправляємо в сотейник. Обсмажуємо їх до рум'яної скоринки.
м'ясний рулет з грушею - фото крок 4
Додаємо вино і пару раз перевертаємо м'ясні рулети. Продовжуємо цю процедуру до повного випаровування вина. Потім додаємо коньяк і теж чекаємо випарювання, обсмажуючи рулети.
м'ясний рулет з грушею - фото крок 5
Готову страву поливаємо соусом з масла, який вийшов в сотейнику. Смачного!

Схожі рецепти