Рецепт М'ясний бульйон в мультиварці фото

М'ясний бульйон в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , Корисний обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Хочете знати, як приготувати смачний м'ясний бульйон в мультиварці? Дуже просто! Мультиварка справляється з цим завданням"на відмінно" . Бульйон виходить дивовижний, легкий. І готується просто.

Опис приготування:

Для бульйону вибирайте м'ясні кісточки. Складіть все кісточки з овочами, додайте спецій, варіть не менше 2 годин. Мультиварка все зробить сама. Вам лише залишиться подати гарячий бульйон до столу.

  • Ребра яловичі - 400-500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки (листочка)
  • Перець горошком чорний - 5-6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1, 5-2 L
м'ясний бульйон в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте продукти для бульйону. Ретельно вимийте кісточки з м'ясом. Для бульйону потрібні не дуже обрізані ребра, щоб там м'ясо було.
м'ясний бульйон в мультиварці - фото крок 2
Подивіться, щоб не було дрібних кісточок, які в процесі варіння можуть потрапити в бульйон.
м'ясний бульйон в мультиварці - фото крок 3
Очистіть овочі і корінь петрушки.
м'ясний бульйон в мультиварці - фото крок 4
Поріжте крупно цибулю і моркву. Це потрібно для того, щоб при бажанні можна було без проблем дістати їх з бульйону.
м'ясний бульйон в мультиварці - фото крок 5
Складіть спеції, м'ясні ребра, овочі та сіль в каструлю мультиварки.
м'ясний бульйон в мультиварці - фото крок 6
Встановіть каструлю в мультиварку, налийте холодної води. Закрийте кришку і встановіть режим"Суп" , час - 2 годину.
м'ясний бульйон в мультиварці - фото крок 7
Бульйон готовий. Вийшов він ароматним і наваристим, угощайтесь!

Схожі рецепти