М'ясний бульйон в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як приготувати смачний м'ясний бульйон в мультиварці? Дуже просто! Мультиварка справляється з цим завданням "на відмінно" . Бульйон виходить дивовижний, легкий. І готується просто.
Для бульйону вибирайте м'ясні кісточки. Складіть все кісточки з овочами, додайте спецій, варіть не менше 2 годин. Мультиварка все зробить сама. Вам лише залишиться подати гарячий бульйон до столу.
- Ребра яловичі - 400-500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки (листочка)
- Перець горошком чорний - 5-6 штук
- Сіль - За смаком
- Вода - 1, 5-2 L
Підготуйте продукти для бульйону. Ретельно вимийте кісточки з м'ясом. Для бульйону потрібні не дуже обрізані ребра, щоб там м'ясо було.
Подивіться, щоб не було дрібних кісточок, які в процесі варіння можуть потрапити в бульйон.
Очистіть овочі і корінь петрушки.
Поріжте крупно цибулю і моркву. Це потрібно для того, щоб при бажанні можна було без проблем дістати їх з бульйону.
Складіть спеції, м'ясні ребра, овочі та сіль в каструлю мультиварки.
Встановіть каструлю в мультиварку, налийте холодної води. Закрийте кришку і встановіть режим "суп", час - 2 годину.
Бульйон готовий. Вийшов він ароматним і наваристим, угощайтесь!