М'ясні роли, фаршировані овочами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами дуже оригінальним і незвичайним рецептом, як приготувати м'ясні роли, фаршировані овочами. Блюдо виходить більш ніж смачним, соковитим, по-справжньому святковим! Спробуйте.
Роли з яловичини з овочами - це просто неймовірно смачна страва, яке ідеально підійде як до звичайного буденного столу, так і до самого вишуканого святкового. А все завдяки яскравому маринаду з використанням бальзамеческого оцту і бальзамічний глазурі. Зізнаюся, раніше я вкрай рідко використовувала бальзамічний оцет в приготуванні страв, але зрозуміла свою помилку і каюсь) Ну що ж, читайте мій рецепт, як приготувати м'ясні роли, фаршировані овочами, і обов'язково пробуйте!
- Яловичина - 600 грам (стейк)
- Оливкова олія - 75 мілілітрів
- Бальзамічний оцет - 75 мілілітрів
- Часник - 5 зубчиків
- Перець червоний - 1/8 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Перець солодкий - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо розріжте на пластини товщиною 1-1, 5 см. Акуратно відбийте м'ясо з обох сторін і складіть в глибоку миску невеликого розміру.
У глибокій піалі змішайте оливкова олія і бальзамічний оцет, туди ж відправте дрібно порізаний часник, червоний перець і трохи солі і чорного перцю.
Залийте отриманим маринадом м'ясо, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 1 час.
У сковороді розігрійте олію і відправте в неї нарізану соломкою солодкий перець. Готуйте на середньому вогні, час від часу помішуючи, 2 хвилини.
Потім додайте в сковороду дрібно нарізаний часник і готуйте ще 3 хвилини на такому ж вогні.
Вийміть перець, а в сковороду додайте бальзамічний оцет і цукор. Готуйте на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб вийшла бальзамическая глазур.
М'ясо вийміть з маринаду і струсіть надлишки рідини. Розкладіть м'ясо на робочій поверхні. На середину покладіть солодкий перець і загорніть м'ясо в рулет.
При бажанні рулети можна з'єднати нитками або зубочистками, щоб вони не розгорталися, але у мене вони і так прекрасно тримали форму.
На сковороді розігрійте пару столових ложок рослинного масла. Викладіть роли і смажте на середньому вогні, часто перевертаючи. Ступінь підсмажування регулюйте самостійно, мені подобається ступінь прожарювання"medium rare" . Готую близько 8 хвилин, якщо ж ви хочете більш просмажене м'ясо, то потримаєте на сковороді 12 хвилин. Але в будь-якому випадку за 2 хвилин до готовності рулети полийте бальзамічний глазур'ю.
Готові рулетики поріжте на шматочки, викладіть на тарілку і прикрасьте залишилися солодким перцем і свіжою зеленню. Подавайте блюдо гарячим і їжте із задоволенням!