Рецепт Роли з овочами фото

Роли з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Крупи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Роли
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Смачні роли з овочами відмінно підійдуть для вегетаріанців і тих, хто сидить на дієті. Простий і швидкий рецепт. Читайте, як приготувати роли з овочами.

Опис приготування:

1. Спочатку приступаємо до промиванні рису. Моєму його до тих пір, поки вода не стане прозорою. Тепер необхідно залити рис водою в пропорціях 2 ст. Води до 1 ст. Рису. Греєм воду до кипіння, а далі накриваємо кришкою і варимо 20 хвилин. За такий проміжок часу вода повинна встигнути википіти, і вам залишається лише поставити рис охолоджуватися.

2. Тепер готуємо овочі для наших суші. Нарізаємо їх усіх на кубики розміром по півсантиметра. Намагайтеся нарізати так, щоб все кубики були більш-менш однаковими.

3. Фінальна стадія - скручування суші. Викладаємо на рогожу лист норі, рівномірно розподіляємо по ньому наш рис, потім акуратно викладаємо приготовлену начинку з одного краю. Починаємо закручувати норі використовуючи рогожу, акуратно і поступово до тих пір, поки не скінчиться рис.

4. Залиште скорочення роли на 10 хвилин, щоб вони могли краще склеїтися. Тепер слід обрізати норі по краях і розділити залишився рол на 6 частин. Смачного, роли готові!

P.S. Ще можна розвести в окремій ємності воду з невеликою кількістю рисового оцту. Перед викладанням рису на листя норі можна трохи змочувати в цій суміші руки і змочувати норі. Так роли будуть краще склеиваться.


  • Мал - 200 грам
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Норі - 4 штуки (листя)
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Огірок - 1 штука
  • Сир Адигейський - 200 грам
1. Спочатку приступаємо до промиванні рису. Моєму його до тих пір, поки вода не стане прозорою. Тепер необхідно залити рис водою в пропорціях 2 ст. Води до 1 ст. Рису. Греєм воду до кипіння, а далі накриваємо кришкою і варимо 20 хвилин. За такий проміжок часу вода повинна встигнути википіти, і вам залишається лише поставити рис охолоджуватися.

2. Тепер готуємо овочі для наших суші. Нарізаємо їх усіх на кубики розміром по півсантиметра. Намагайтеся нарізати так, щоб все кубики були більш-менш однаковими.

3. Фінальна стадія - скручування суші. Викладаємо на рогожу лист норі, рівномірно розподіляємо по ньому наш рис, потім акуратно викладаємо приготовлену начинку з одного краю. Починаємо закручувати норі використовуючи рогожу, акуратно і поступово до тих пір, поки не скінчиться рис.

4. Залиште скорочення роли на 10 хвилин, щоб вони могли краще склеїтися. Тепер слід обрізати норі по краях і розділити залишився рол на 6 частин. Смачного, роли готові!

P.S. Ще можна розвести в окремій ємності воду з невеликою кількістю рисового оцту. Перед викладанням рису на листя норі можна трохи змочувати в цій суміші руки і змочувати норі. Так роли будуть краще склеиваться.

Схожі рецепти