М'ясні котлети без яєць (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Давно хотіла розповісти вам, як приготувати м'ясні котлети без яєць. Це питання цікавить багатьох, тому саме сьогодні я його торкнуся. Котлетки виходять ніжними і смачними. Приступимо!
Як ви можете помітити, котлети з м'яса можна готувати навіть без яєць. Головне, щоб вони трималися. У цьому рецепті сполучною ланкою служить батон, який скріплює фарш. Як гарнір до котлет ви можете відварити гречку або приготувати овочевий салат. Буде смачно і дуже ситно!
- Свинячий фарш - 500 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Шматочок білого батона - 200 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Петрушка - 1 пучок
- Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
1
Насамперед замочіть в теплому молоці батон. Через м'ясорубку пропустіть цибулю, часник, свинячий фарш і курячу грудку. Важливо, щоб всі компоненти добре змішалися.
2
Заправте фарш спеціями і ретельно перемішайте. Як тільки батон розм'якшиться, відіжміть його і додайте в загальну суміш і знову добре перемішайте. В разі, якщо фарш вийшов дуже густим, його завжди можна розбавити молоком, в якому змочують батон.
3
На розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажте котлети до золотистої скоринки з двох сторін. Коли все котлети будуть готові, тушкуємо їх з невеликим додаванням води до готовності на повільному вогні протягом 20 хвилин. М'ясні котлети без яєць готові, смачного!