Рецепт М'ясні котлети без яєць (простий рецепт) фото

М'ясні котлети без яєць (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Давно хотіла розповісти вам, як приготувати м'ясні котлети без яєць. Це питання цікавить багатьох, тому саме сьогодні я його торкнуся. Котлетки виходять ніжними і смачними. Приступимо!

Як ви можете помітити, котлети з м'яса можна готувати навіть без яєць. Головне, щоб вони трималися. У цьому рецепті сполучною ланкою служить батон, який скріплює фарш. Як гарнір до котлет ви можете відварити гречку або приготувати овочевий салат. Буде смачно і дуже ситно!

  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Куряче філе - 500 грам
  • Шматочок білого батона - 200 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
1
Насамперед замочіть в теплому молоці батон. Через м'ясорубку пропустіть цибулю, часник, свинячий фарш і курячу грудку. Важливо, щоб всі компоненти добре змішалися.
2
Заправте фарш спеціями і ретельно перемішайте. Як тільки батон розм'якшиться, відіжміть його і додайте в загальну суміш і знову добре перемішайте. В разі, якщо фарш вийшов дуже густим, його завжди можна розбавити молоком, в якому змочують батон.
3
На розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажте котлети до золотистої скоринки з двох сторін. Коли все котлети будуть готові, тушкуємо їх з невеликим додаванням води до готовності на повільному вогні протягом 20 хвилин. М'ясні котлети без яєць готові, смачного!

Схожі рецепти