Рецепт Люля-кебаб на пару фото

Люля-кебаб на пару
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Баранина , Цибуля
Дієтичне харчування
На вечерю
Гарячі страви , Кебаб , Страви на пару
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Продукти, приготовані на пару, вважаються більш корисними і низькокалорійними. Ось і в даному рецепті люля-кебаб приготований саме таким"правильним" способом. Спробуйте - це просто!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування люля-кебаб на пару. Вважається, що їжа, приготована на пару, є більш корисною для нашого організму. Це дієтичне блюдо готується дуже швидко. При подачі на стіл зніміть люля-кебаб зі шпаг / шампурів, на яких він готувався, викладіть на блюдо і прикрасьте листям салату і свіжими овочами. Хай щастить!

  • Баранина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Часник - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
люля-кебаб на пару - фото крок 1
Перекручуємо м'ясо в м'ясорубці.
люля-кебаб на пару - фото крок 2
Лук дуже дрібно нарізаємо або пропускаємо через м'ясорубку.
люля-кебаб на пару - фото крок 3
Змішуємо фарш з цибулею, додаємо подрібнений часник, сіль і спеції (koriandr, IRU, перець). Гарненько перемішуємо.
люля-кебаб на пару - фото крок 4
Отриманий фарш ставимо в холодильник на 30-35 хвилин.
люля-кебаб на пару - фото крок 5
З фаршу формуємо довгасті ковбаски, надягаємо їх на дерев'яні шпажки або невеликі шампури. Готуємо в пароварці, 20-25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти