Люля-кебаб на пару
(покроковий рецепт з фото)
Продукти, приготовані на пару, вважаються більш корисними і низькокалорійними. Ось і в даному рецепті люля-кебаб приготований саме таким "правильним" способом. Спробуйте - це просто!
Перед вами простий рецепт приготування люля-кебаб на пару. Вважається, що їжа, приготована на пару, є більш корисною для нашого організму. Це дієтичне блюдо готується дуже швидко. При подачі на стіл зніміть люля-кебаб зі шпаг / шампурів, на яких він готувався, викладіть на блюдо і прикрасьте листям салату і свіжими овочами. Хай щастить!
- Баранина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Часник - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Перекручуємо м'ясо в м'ясорубці.
Лук дуже дрібно нарізаємо або пропускаємо через м'ясорубку.
Змішуємо фарш з цибулею, додаємо подрібнений часник, сіль і спеції (koriandr, IRU, перець). Гарненько перемішуємо.
Отриманий фарш ставимо в холодильник на 30-35 хвилин.
З фаршу формуємо довгасті ковбаски, надягаємо їх на дерев'яні шпажки або невеликі шампури. Готуємо в пароварці, 20-25 хвилин. Смачного!