Рецепт Лосось в лимонному маслі фото

Лосось в лимонному маслі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування смаженої лосося з маслом, лимонним соком і петрушкою.

Опис приготування:

Попередньо розігріти духовку. Викласти стейки лосося на аркуші для випічки, змастити невеликою кількістю оливкової олії і посипати сіллю з кожного боку. Випікати рибу близько 10 хвилин.

Тим часом в маленькій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло, додати сік половини лимона і кип'ятити на повільному вогні протягом 2 - 3 хвилин. Додати петрушку і прибрати з вогню.

Змастити рибу лимонним маслом. Випікати ще 10 - 14 хвилин. Подавати з соусом і половиною лимона, розрізаним на 4 скибочки.


  • Стейков лосося- 4 штуки
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Лимон, сік - 1 штука
  • Петрушки - 2 Ст. Ложки
Попередньо розігріти духовку. Викласти стейки лосося на аркуші для випічки, змастити невеликою кількістю оливкової олії і посипати сіллю з кожного боку. Випікати рибу близько 10 хвилин.

Тим часом в маленькій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло, додати сік половини лимона і кип'ятити на повільному вогні протягом 2 - 3 хвилин. Додати петрушку і прибрати з вогню.

Змастити рибу лимонним маслом. Випікати ще 10 - 14 хвилин. Подавати з соусом і половиною лимона, розрізаним на 4 скибочки.

Схожі рецепти