Лосось в лимонному маслі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої лосося з маслом, лимонним соком і петрушкою.
Попередньо розігріти духовку. Викласти стейки лосося на аркуші для випічки, змастити невеликою кількістю оливкової олії і посипати сіллю з кожного боку. Випікати рибу близько 10 хвилин.
Тим часом в маленькій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло, додати сік половини лимона і кип'ятити на повільному вогні протягом 2 - 3 хвилин. Додати петрушку і прибрати з вогню.
Змастити рибу лимонним маслом. Випікати ще 10 - 14 хвилин. Подавати з соусом і половиною лимона, розрізаним на 4 скибочки.
- Стейков лосося- 4 штуки
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Солі - 1/4 чайних ложки
- Лимон, сік - 1 штука
- Петрушки - 2 Ст. Ложки
Тим часом в маленькій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло, додати сік половини лимона і кип'ятити на повільному вогні протягом 2 - 3 хвилин. Додати петрушку і прибрати з вогню.
Змастити рибу лимонним маслом. Випікати ще 10 - 14 хвилин. Подавати з соусом і половиною лимона, розрізаним на 4 скибочки.