Курка в лимонному соці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами фантастичним рецептом курки в лимонному соці. Його легко приготувати, а свіжий смак курки порадує своєю новизною. З моїм рецептом впорається будь-яка молода господиня. Пробуйте!
Приготувати курку в лимонному соці зовсім нескладно. Головне, щоб у вас під рукою були середземноморські трави, вино і лимони. Запікаємо грудки у всій цій ароматної приправи і насолоджуємося, а сусіди ловлять тонкі вишукані аромати. Подавати курку в лимонному соці потрібно з вареними овочами. Рекомендую освоїти рецепт для найближчої вечірки! Ми завжди хочемо дивувати і дивуватися. Це як раз той випадок! Успіхів і приємного апетиту!
- Грудка куряча - 800 грам
- Часник - 8 зубчиків
- Вино біле - 13 склянок
- Лимон - 2 штуки
- Орегано - 1, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Чебрець свіжий - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
Підготувати цедру лимона, подрібнений часник, вино, орегано, чебрець, перець, лимони.
На сковороді нагрійте оливкову олію, додайте часник, Тушіте 1 хвилину. Приберіть з вогню.
У формі для запікання змішайте вино, сік, цедру, спеції.
Покладіть в форму шматки грудки, посоліть і добре умочіть в винному соусі. Покладіть лимони і зверху полийте олією з часником.
Запікайте 35 хвилин до рум'яного кольору. Дайте постояти готової курки під закритою кришкою 10 хвилин.
Подайте з овочами. Смачного!