Рецепт Лоренскій пиріг з куркою фото

Лоренскій пиріг з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Птах , Курка , Кабачок
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує таке блюдо як"Лоренскій пиріг" . Його люблять майже всі. Це щось середнє між піцою та пирогом. Пиріг досить соковитий, найчастіше м'ясний.

Опис приготування:

Замісити тісто і охолодити. Цибуля, кабачки і заздалегідь приготоване куряче м'ясо обсмажте в сковороді. Розкачайте тісто, викладіть начинку. Випікайте пиріг у духовці.

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Разризлітель - 1 Чайна ложка
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кабачки - 2 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Куряче м'ясо готове - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 1
У миску вбийте яйце. Додайте масло вершкове (кімнатної температури), швидко збийте.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 2
Просійте борошно, розпушувач. Замісити швидко тісто. Влийте трохи води. Додайте солі і швидко замісіть тісто. Тісто покладіть в пакет і відправте в холодильник на 1 час.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 3
У нас вийде ось таке тісто. Кладемо його в пакет і залишаємо в холодильнику на 1 час.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 4
Лук наріжте півкільцями і обсмажте на олії.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 5
До обсмаженої цибулі додаємо кабачки, нарізані на ваш розсуд. Смажимо все разом.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 6
До овочів додаємо попередньо приготоване куряче м'ясо. Я його запікала, але можна взяти і відварне.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 7
Тісто тонко розкачати. Я накрила тісто харчовою плівкою і катала його під нею (скалка поверх плівки). Тісто розгорнулося тонко і не липнуло до качалці. Після пласт тесту перенесіть в форму. Сформуйте бортики.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 8
Викладіть остигнула начинку на тісто. Розподіліть. Збийте яйце. Залийте пиріг зверху яйцем. Злегка посипте спеціями. Розігрійте духовку до 180 градусів, і запікайте пиріг до готовності.
лоренскій пиріг з куркою - фото крок 9
Подайте до столу, злегка остудити.

Схожі рецепти