Лобстер
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти - це завжди смачно! Пропоную Вам рецепт нереально смачного лобстера, запеченого в духовці. Ніжне і соковите м'ясо, сир, зелень, часник… Дуже смачно!
Вивчіть рецепт приготування лобстера в духовці. Найскладніше в поводженні з подібними продуктами - оброблення тушки. Найкраще для цього придбати спеціальні ножиці. Якщо боїтеся варити його живцем, то купуйте відразу готового, а потім ми будемо фарширувати блюдо і запікати під сиром. Неймовірно смачно!
- Лобстер - 1 штука
- Вершкове масло - 15 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Кріп і петрушка - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
Лобстера відваріть в кип'яченій воді протягом 2-х хвилин.
Остудіть і відріжте клешні.
Клешню розколіть, витягніть м'ясо.
Також витягніть м'ясисту частину з фаланг пальців.
З черевця зріжте платівку.
Потім вийміть м'ясо з хвоста, видаліть кишку. Панцир промийте, а нутрощі викиньте.
Все м'ясо дрібно наріжте і викладіть в миску.
Розтопити масло.
Дрібно нарубати часник і зелень.
Зробіть начинку, змішавши часник, мясо лобстера, масло і зелень.
На деко викладіть фольгу. Хвіст, панцир і клешні нафаршіруйте начинкою.
Зверху натріть сир.
Запікайте лобстера в духовій шафі при 180 градусах протягом 15 хвилин. Смачного!