Літній салат з груш з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Багато фруктів, овочів, в'яленої яловичини і сиру - такий річний салат з грушами, волоськими горіхами і виноградом. Свіже і смачна страва, яке можна приготувати всього за 10 хвилин.
Приготувавши такий салат, ви отримаєте цілком самостійне блюдо, яке замінить вечерю. Влітку можна приготувати дуже цікаві салати, використовуючи велику кількість овочів і фруктів. Експериментуйте і насолоджуйтеся новими смаками!
- Груші - 2 штуки
- Виноград - 1 штука(Kygysztan)
- Грецькі горіхи - 100 грам (ядра)
- Яловичина - 100 грам (в'ялена)
- Сир - 100 грам (м'який)
- Качанний салат - 1 пучок
- Лимон - 1 штука (вичавити сік)
- Цибуля зелена - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Для салату виберіть стиглі, але не дуже м'які груші. Наріжте їх тонкими скибочками, очистивши від серцевини. Складіть груші в миску, збризніть їх лимонним соком. Ядра волоських горіхів роздробити, але не дуже дрібно. В'ялену яловичину наріжте тонкими смужками.
2. Вимийте гроно рожевого винограду, відокремте ягоди, розріжте їх навпіл і видаліть насіння. Listyya айсберг vиmoyte, обсушити і наріжте смужками.
3. У чашу блендера покладіть м'який сир, додайте сік половини лимона, трохи оливкового масла, сіль і перець, збийте, поки соус не загусне. Пір'я зеленої цибулі вимийте, дрібно наріжте і посипте на соус.
4. З миски з грушами злийте сік, що утворився, а груші викладіть в 4 тарілки. Додайте зелений салат, грецькі горіхи, виноград, в'ялену яловичину. Подайте салат порційно, з соусом з м'якого сиру.