Рецепт Літній салат «ароматний» фото

Літній салат «ароматний»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Зелень , Петрушка , Листя салату , Чебрець
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Розповім, як приготувати смачний літній салат «Ароматний», в якому можна використовувати будь-яку листову зелень: від листя салату - до бурякової гички або навіть пекінську капусту.

Опис приготування:

У спекотний літній день можна замінити ситний обід або вечерю простим свіжим салатом. Переваги очевидні: готується швидко, смачний і ароматний, а для здоров'я - величезна користь!

  • Листя цікорного салату - 150 грам
  • Листя зеленого салату - 100 грам
  • Шинка варена - 100 грам
  • Шинка копчена - 100 грам
  • Сир - 50 грам (будь-який)
  • Яйця перепелині - 8 штук
  • Майоран сушений - 1 штука (гілочка)
  • Чебрець - 1 штука (гілочка)
  • Гірчиця солодка - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка свіжа - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
літній салат
1. Перепелині яйця відваріть протягом 3-х хвилин круто, чистий і razrezhyte Навпіл.
літній салат
2. Шинку наріжте на довгі смужки, потім - кубиками. Сир натріть пластівцями.
літній салат
3. Приготуйте соус. У мисці з'єднайте дрібку солі і перцю, оцет і гірчицю. Перемішайте все разом віночком, в кінці додайте 4-5 столових ложок оливкової олії і знову добре перемішайте.
літній салат
4. Всю зелень і трави переберіть, почистіть і добре промийте під проточною холодною водою, потім обсушити. У салатну миску нарвіть зелень і листя руками, додайте всі підготовлені продукти і заправку, акуратно перемішайте і подавайте ароматний салат на стіл. Смачного!

Схожі рецепти