Літній салат «ароматний»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати смачний літній салат «Ароматний», в якому можна використовувати будь-яку листову зелень: від листя салату - до бурякової гички або навіть пекінську капусту.
У спекотний літній день можна замінити ситний обід або вечерю простим свіжим салатом. Переваги очевидні: готується швидко, смачний і ароматний, а для здоров'я - величезна користь!
- Листя цікорного салату - 150 грам
- Листя зеленого салату - 100 грам
- Шинка варена - 100 грам
- Шинка копчена - 100 грам
- Сир - 50 грам (будь-який)
- Яйця перепелині - 8 штук
- Майоран сушений - 1 штука (гілочка)
- Чебрець - 1 штука (гілочка)
- Гірчиця солодка - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Петрушка свіжа - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Перепелині яйця відваріть протягом 3-х хвилин круто, чистий і razrezhyte Навпіл.
2. Шинку наріжте на довгі смужки, потім - кубиками. Сир натріть пластівцями.
3. Приготуйте соус. У мисці з'єднайте дрібку солі і перцю, оцет і гірчицю. Перемішайте все разом віночком, в кінці додайте 4-5 столових ложок оливкової олії і знову добре перемішайте.
4. Всю зелень і трави переберіть, почистіть і добре промийте під проточною холодною водою, потім обсушити. У салатну миску нарвіть зелень і листя руками, додайте всі підготовлені продукти і заправку, акуратно перемішайте і подавайте ароматний салат на стіл. Смачного!