Листковий салат з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний і ситний салат для любителів нових смакових поєднань. Чорнослив надає салату трохи солодощі, що тільки додає салату вишукану нотку пікантності. Заходьте і угощайтесь!
Смак чорносливу дуже добре поєднується з курячим м'ясом. А наявність в салаті тертого яблука додасть смаку легкості і свіжості. Цей салат відмінно виглядатиме на святковому столі. Пригощайтеся!
- Куряче філе - 300 грам
- Чорнослив - 200 грам
- Мариновані огірки - 3-4 штук
- Яйце - 3-4 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Яблуко - 1 штук
- Майонез - 200 грам
У салатницю першим шаром викладаємо нарізане куряче філе. Його попередньо необхідно відварити, остудити і нарізати. Не забувайте кожен шар промащувати майонезом.
Чорнослив залийте окропом на 3-5 хвилин. Обсушити, наріжте і викладіть наступним шаром.
Розподіліть шар тертих маринованих огірків.
Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серцевину і натріть на тертці. Викладіть наступним шаром.
Потім натріть попередньо відварені і очищені яйця. Розподіліть поверх шару яблук.
І зверху посипте салат сиром, натертим на дрібній тертці.
Дайте салату трохи постояти в холодильнику, щоб він просочився.
Смачного!
Дайте салату трохи постояти в холодильнику, щоб він просочився.
Смачного!