Рецепт Новорічний листковий салат фото

Новорічний листковий салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Пропоную дуже простий і свіжий салат до новорічного столу з овочів, сиру і бекону. Приправимо його майонезом. Такий салат можна подати до гарячого, а можна їсти і як самостійне блюдо.

Напередодні Нового року стіл ломиться від салатів з майонезом і вареними овочами. Я ж пропоную простий рецепт салату зі свіжими овочами, майонез також залишу. Він красиво виглядає і виходить дуже смачним.

Як приготувати новорічний листковий салат?

1. Салат, селера, болгарський перець, печериці (якщо використовуєте свіжі) промийте і просушіть паперовим рушником. Перець очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Селера подрібніть, а салат порвіть.

2. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями.

3. Бекон наріжте і обсмажте на сковороді на середньому вогні до хрустких смужок.

4. Сир натріть на тертці.

5. У мисочці перемішайте майонез, сіль, базилік і перець.

6. У велику сервировочную (скляну, бажано) миску шарами викладіть нарізані овочі. Зверху покрийте їх шаром приправленого майонезу. На майонез викладіть тертий сир і посипте беконом. Салат можна зберігати під харчовою плівкою в холодильнику до подачі.

Смачного!

  • Салат (пучок) - 1 штука
  • Синій цибулю - 1 штука
  • Селера (стебла) - 2-4 штук
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Печериці - 150 грам (можна мариновані)
  • Майонез - 5-7 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Базилік сушений - За смаком
  • Чорний перець мелений - За смаком
  • Сир - 150 грам
  • Бекон (нарізка) - 5-7 скибочок
Напередодні Нового року стіл ломиться від салатів з майонезом і вареними овочами. Я ж пропоную простий рецепт салату зі свіжими овочами, майонез також залишу. Він красиво виглядає і виходить дуже смачним.

Як приготувати новорічний листковий салат?

1. Салат, селера, болгарський перець, печериці (якщо використовуєте свіжі) промийте і просушіть паперовим рушником. Перець очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Селера подрібніть, а салат порвіть.

2. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями.

3. Бекон наріжте і обсмажте на сковороді на середньому вогні до хрустких смужок.

4. Сир натріть на тертці.

5. У мисочці перемішайте майонез, сіль, базилік і перець.

6. У велику сервировочную (скляну, бажано) миску шарами викладіть нарізані овочі. Зверху покрийте їх шаром приправленого майонезу. На майонез викладіть тертий сир і посипте беконом. Салат можна зберігати під харчовою плівкою в холодильнику до подачі.

Смачного!

Схожі рецепти