Листковий салат «Новорічний»
(покроковий рецепт з фото)
Смачних закусок величезна кількість. Якщо вам хочеться спробувати щось нове і не менш смачне, рекомендую звернути увагу на даний рецепт, і приготувати листковий салат "новорічний" .
Салат з курки, корейської моркви і млинчиків. Готується дуже легко і з мінімальної кількості складових. Якщо відварити грудку заздалегідь, то салат можна сміливо назвати з числа - на швидку руку. Гарний і смачний, він безсумнівно займе гідне місце серед інших закусок на святковому столі.
- Яйце - 1 штука (в млинці)
- Вершки - 70 мілілітрів (в млинці)
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки (в млинці)
- Морква - 150 грам (гостра корейська)
- Грудка куряча - 200 грам (відварити)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Курячі грудки заздалегідь відварити в підсоленій воді і остудіть.
Наріжте грудку невеликими шматочками або розберіть на волокна.
Збийте яйце з сіллю, вершками і борошном. Вершки замінювати не рекомендую, ефект буде вже не той.
На змащену маслом сковороді спечіть два млинця, дайте їм трохи охолонути і наріжте смужками.
Салат збираємо порційно, кількість інгредієнтів розраховане на 3 порції. Першим шаром кладемо корейську моркву.
Потім куряче філе.
Злегка приминає філе ложечкою і змащуємо майонезом.
Зверху рівномірно розподіляємо нарізані млинці.
Посипаємо млинці будь свіжою зеленню.
Так як салат пропоную подати до новорічного столу, оформимо його відповідно - прикрасимо свинкою з вареного яйця. З шматочка ковбаски виріжемо вушка, п'ятачок і хвостик. Горошини перцю послужать очима.
Листковий салат "новорічний" готовий.
Смачного!