Листковий пиріг з сиром і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Десертна випічка на основі листкового тіста вже довгий час залишається улюбленою багатьох ласунів. Неймовірно ситна, повітряна і соковита, вона привертає як дорослих, так і дітвору.
Для того, щоб приготувати неймовірно смачний і легкий листковий пиріг з сиром і яблуками, приготуйте ніжну начинку. Вона вийде легкої і ніжною, адже її ми зробимо з сиру. Дивіться, як приготувати листковий пиріг з сиром і яблуком.
- Яблука - 2 штуки
- Яйця - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 75 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Листкове тісто - 220 грам
Яйце збийте з цукром, додайте до нього сметану, сир і крохмаль. Начинка готова.
Пласт листкового тіста розкачати за формою дека, укладіть тісто в неї. Зверху розподіліть сирну начинку.
Поверх начинки викладіть часточки яблук, їх необхідно попередньо очистити.
Яблука змастіть медом або будь-яким сиропом. Випікайте близько 30 хвилин в розігрітій до 180 духовці. Смачного!