Рецепт Листковий пиріг з яблуками фото

Листковий пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це - мій улюблений рецепт листкового пирога з яблуками. Він - дуже простий. Яблука для пирога підійдуть будь-які. Чим солодший яблучка, тим солодше вийде і пиріг. Насолоджуватися ним можна буде вже через годину.

Опис приготування:

Коли хочеться чогось соковитого, хрусткого, яблучного, я печу листковий пиріг з яблуками. Він відмінно виходить на дачі, особливо восени. Після обіду я йду збирати впали яблука, замішую тісто і до вечора вся родина на веранді насолоджується пирогом з чаєм. Мені подобаються більше кислі і щільні яблука, але можна заважати сорту.

Як приготувати листковий пиріг з яблуками?

1. У мисці перемішайте борошно, розпушувач для тіста і цукор.

2. Натріть холодне масло на крупній тертці і додайте його до суміші з борошна, цукру і розпушувача.

3. Руками розітріть тісто до утворення пісочної крихти.

4. Яблука промийте, очистіть від шкірки, плодоніжок і сердцевінок. Наріжте тонкими скибочками.

5. У форму для випічки викладіть половину тіста-піщаної крихти. Я під тісто завжди ложу аркуш паперу для випічки. Зверху викладіть яблука, присипте їх корицею (можна сумішшю кориці з цукром). На яблука - що залишилася піщану крихту.

6. Надсилайте форму з пирогом в розігріту до 200 градусів духовку на хвилин 40-годину. Я зазвичай відламують шматочок і пробую.

Листковий пиріг з яблуками подавайте з кулькою морозива або чаєм.

Смачного!

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Розпушувач для тіста - 1 Ст. Ложка
  • Яблука - 4 штуки
  • Обкладинка - 1-2 чайних ложок
Коли хочеться чогось соковитого, хрусткого, яблучного, я печу листковий пиріг з яблуками. Він відмінно виходить на дачі, особливо восени. Після обіду я йду збирати впали яблука, замішую тісто і до вечора вся родина на веранді насолоджується пирогом з чаєм. Мені подобаються більше кислі і щільні яблука, але можна заважати сорту.

Як приготувати листковий пиріг з яблуками?

1. У мисці перемішайте борошно, розпушувач для тіста і цукор.

2. Натріть холодне масло на крупній тертці і додайте його до суміші з борошна, цукру і розпушувача.

3. Руками розітріть тісто до утворення пісочної крихти.

4. Яблука промийте, очистіть від шкірки, плодоніжок і сердцевінок. Наріжте тонкими скибочками.

5. У форму для випічки викладіть половину тіста-піщаної крихти. Я під тісто завжди ложу аркуш паперу для випічки. Зверху викладіть яблука, присипте їх корицею (можна сумішшю кориці з цукром). На яблука - що залишилася піщану крихту.

6. Надсилайте форму з пирогом в розігріту до 200 градусів духовку на хвилин 40-годину. Я зазвичай відламують шматочок і пробую.

Листковий пиріг з яблуками подавайте з кулькою морозива або чаєм.

Смачного!

Схожі рецепти