Листковий рулет з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати листковий рулет з яблуками можна з додаванням кориці, родзинок і горіхів. Готується це ласощі з листкового тіста всього за 30 хвилин. Зате випічка варто будь-якого святкового столу.
Такий листковий рулет з яблуками запікається просто, тим більше - при наявності готового тіста. Начинкою можуть бути різні фрукти і ягоди. Додайте горіхи і родзинки - і отримаєте дивовижне ласощі.
- Листкове тісто - 500 грам
- Яблука - 3 штуки
- Обкладинка - За смаком
- Горіхи - За смаком (по бажанню)
- Цукрова пудра - За смаком
- Жовток - 1 штук (для змазування)
1. Відмінний і швидкий рецепт, особливо при наявності листкового тіста. Отже, для початку нарізаємо яблука. Горіхи можна додати при бажанні, але для цього знадобиться ще трохи часу, щоб наколоти їх і підсмажити.
2. Розкачуємо тісто, посипаємо його корицею. Тісто має бути тонким і досить широким, щоб його можна було загорнути в кілька шарів.
3. Викладаємо нашу начинку в середину. Шар тесту можна промазати розтопленим вершковим маслом.
4. Загортаємо наш штрудель: відразу закриваємо краю, а потім починаємо його загортати (за типом фаршированих млинців).
5. По довжині він виходить близько 40 сантиметрів. Промащуємо верх жовтком.
6. І відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
7. Дістаємо наш листковий рулет з яблуками
І даємо йому трохи постояти. Після цього посипаємо цукровою пудрою і нарізаємо.
І даємо йому трохи постояти. Після цього посипаємо цукровою пудрою і нарізаємо.
8. Нарізаємо Порціна і подаємо до столу.