Листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пироги на основі листкового тіста виходять смачними, якщо в них додати багато начинки. В даному випадку начинку готуємо з яблук і доповнимо її горіхами з родзинками. Поєднання чудове, спробуйте.
Яблука вибираємо солодкі, але з кислинкою, щоб начинка вийшла смачніше і ароматні. Кількість родзинок і горіхів корегуйте на свій смак.
- Тісто листкове - 150 грам
- Яблука - 3-5 штук
- Горіхи волоські колоті - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
Підготуємо інгредієнти.
Яблука чистим, нарізаємо кубиками і висипаємо в миску.
Додаємо родзинки і цукор.
Горіхи подрібнюємо і висипаємо в начинку.
Тісто посипаємо борошном і розгортаємо на папері для випічки. Потім разом з папером переносимо на деко.
Начинку викладаємо на тісто. Борти загортаємо наверх і защипуємо по всьому периметру.
Відправляємо пиріг в розігріту духовку хвилин на 20. Готуємо при температурі 180-190 градусів.
Відправляємо пиріг в розігріту духовку хвилин на 20. Готуємо при температурі 180-190 градусів.
Листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами готовий, подаємо до чаю, угощайтесь.