Рецепт Листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами фото

Листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Горіхи , Грецькі горіхи , Сухофрукти , Листкове тісто , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Пироги на основі листкового тіста виходять смачними, якщо в них додати багато начинки. В даному випадку начинку готуємо з яблук і доповнимо її горіхами з родзинками. Поєднання чудове, спробуйте.

Опис приготування:

Яблука вибираємо солодкі, але з кислинкою, щоб начинка вийшла смачніше і ароматні. Кількість родзинок і горіхів корегуйте на свій смак.

  • Тісто листкове - 150 грам
  • Яблука - 3-5 штук
  • Горіхи волоські колоті - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами - фото крок 2
Яблука чистим, нарізаємо кубиками і висипаємо в миску.
листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами - фото крок 3
Додаємо родзинки і цукор.
листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами - фото крок 4
Горіхи подрібнюємо і висипаємо в начинку.
листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами - фото крок 5
Тісто посипаємо борошном і розгортаємо на папері для випічки. Потім разом з папером переносимо на деко.
листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами - фото крок 6
Начинку викладаємо на тісто. Борти загортаємо наверх і защипуємо по всьому периметру.
Відправляємо пиріг в розігріту духовку хвилин на 20. Готуємо при температурі 180-190 градусів.
листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами - фото крок 7
Листковий пиріг з яблуками, родзинками і горіхами готовий, подаємо до чаю, угощайтесь.

Схожі рецепти