Рецепт Морквяний пиріг з родзинками і горіхами фото

Морквяний пиріг з родзинками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

У морквяної випічки приємний сонячний колір, до того ж такий домашній пиріг корисний і смачний. У ньому багато родзинок і горіхів, наповнювачі надають свій особливий смак пирогів. Спробуйте, рецепт простий!

Незважаючи на те, що в тісто додаємо моркву, вгадується яскравий смак родзинок і горіхів, а морква надає колір, а її смак слабо відчутний. У рецепті немає секретів або складнощів, єдине, потрібно перевіряти пиріг під час запікання, так як не можна прорахувати точний час приготування.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Олія соняшникова рафінована - 70 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Ізюм - 3 Ст. Ложки
  • Горіхи волоські - 10-12 штук
  • Сода гашене - 0, 5 чайних ложки
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 2
Яйця збиваємо разом з цукром.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 3
Додаємо олію і продовжуємо збивати до однорідної консистенції.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 4
Морква трьом на дрібній тертці і відправляємо в миску.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 5
Насипаємо борошно і додаємо гаситься оцтом соду. Замішуємо тісто.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 6
У тісто додаємо ізюм.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 7
Горіхи розколюємо на шматочки і також додаємо в миску. Все перемішуємо.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 8
Тісто з наповнювачами перекладаємо в силіконову форму. Відправляємо в духовку на 30 хвилин, випікаємо при температурі 180-190 градусів.
морквяний пиріг з родзинками і горіхами - фото крок 9
Готовий пиріг охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти