Морквяний пиріг з родзинками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
У морквяної випічки приємний сонячний колір, до того ж такий домашній пиріг корисний і смачний. У ньому багато родзинок і горіхів, наповнювачі надають свій особливий смак пирогів. Спробуйте, рецепт простий!
Незважаючи на те, що в тісто додаємо моркву, вгадується яскравий смак родзинок і горіхів, а морква надає колір, а її смак слабо відчутний. У рецепті немає секретів або складнощів, єдине, потрібно перевіряти пиріг під час запікання, так як не можна прорахувати точний час приготування.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Олія соняшникова рафінована - 70 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Горіхи волоські - 10-12 штук
- Сода гашене - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо інгредієнти.
Яйця збиваємо разом з цукром.
Додаємо олію і продовжуємо збивати до однорідної консистенції.
Морква трьом на дрібній тертці і відправляємо в миску.
Насипаємо борошно і додаємо гаситься оцтом соду. Замішуємо тісто.
У тісто додаємо ізюм.
Горіхи розколюємо на шматочки і також додаємо в миску. Все перемішуємо.
Тісто з наповнювачами перекладаємо в силіконову форму. Відправляємо в духовку на 30 хвилин, випікаємо при температурі 180-190 градусів.
Готовий пиріг охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!