Морквяний салат з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятаю, коли в дитинстві мені хотілося солодкого, але на кухні нічого толком не було, я терла моркву. Додавала цукор і виходив такий салат. А в цьому рецепті ми пішли далі. Дивіться, що вийшло.
Розповідаю, як приготувати морквяний салат з родзинками і ананасом. Здавалося б, що він повинен бути солодким, але це не до кінця так. Заправка тут з майонезу, а значить буде вельми ситно. Також буде трохи кислинки. Такий варіант подавайте з бургерами і навіть використовуйте в якості начинки для лаваша або коржів.
- Морква - 600 грам
- Ананас - 200 грам (консервований)
- Ізюм - 150 грам
- Майонез - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка (білий)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
1. Натріть на дрібній тертці очищену моркву.
2. Наріжте невеликими кубиками ананас.
3. Перемішайте всі інгредієнти зі складу - і все готово! Смачного!