Морквяний пиріг з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно з чоловіком ходили в кав'ярню, і там я заязикала приголомшливий десерт до чаю. Уважно прочитала склад і добре розглянула сам виріб. Подумала: "а чим я гірше? ", - і вирішила повторити його будинку.
Загалом, тепер знаю, як приготувати морквяний пиріг з горіхами. Зверху він буде промазав вершковим кремом, виглядає просто приголомшливо! Аромат від запеченої моркви розноситься по всій квартирі. Така випічка зводить моїх дітей з розуму, хоча я їм не говорила, що вона з овочем, а вони й не здогадуються.
- Вершкове масло - 300 грам
- Цукор - 20 грам
- Борошно - 125 грам
- Борошно цільнозернове - 50 грам
- Волоський горіх - 80 грам
- Морква - 300 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Сир - 100 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль морська - 1/3 чайних ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
Морква помийте, Чистий і натрію melkoy tёrke.
Розтопіть 200 г. Вершкового масла. Збийте його разом з яйцями і цукром. Додайте натерту моркву, перемішайте.
В іншу миску просійте розпушувач з борошном. Подрібніть волоські горіхи і мигдаль. Додайте їх до борошна разом з сіллю, корицею, імберём і мускатним горіхом.
Тепер з'єднайте борошняну суміш і морквяний. Форму для випікання застеліть пергаментним папером. Влийте в неї тісто.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте пиріг протягом 45 хвилин. Залиште корж остуджувати.
А поки приготуйте крем. Змішайте міксером на маленькій швидкості сир з маслом, що залишилося і цукровою пудрою. Крем залиште в холодильнику на 20 хвилин.
Остиглий крем намажте на корж і прикрасьте горіхами. Приємного чаювання!