Морквяний бісквіт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Непередаваний смак морквяно-горіхового бісквіту нікого не залишить байдужим. Він відмінно підійде для будь-якого торта. Обов'язково спробуйте!
Ніякої свято не обходиться без торта. А для нього потрібні, насамперед, biskvitи. Завжди хочеться приготувати щось цікаве. Ось такий бісквіт якраз для цього. Пробуйте!
- Морква - 140 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 140 грам
- Рослинна олія - 130 мілілітрів
- Борошно - 140 грам
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложок
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Грецькі горіхи - 100 грам
Яйця збийте з цукром до білого кольору.
Горіхи трохи порубати ножем і обсмажте. З апельсина зніміть цедру. Моркву натріть на дрібній тертці.
У збиті яйця всипте борошно і соду. Акуратно перемішайте. Додайте рослинне масло.
Вмішайте в тісто цедру, горіхи і морква. Перелийте тісто в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 50-60 хвилин.
Готовий бісквіт остудіть, розріжте на коржі і використовуйте за призначенням. Або просто подавайте до чаю!