Рецепт Морквяний бісквіт з горіхами фото

Морквяний бісквіт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Морква, Бісквітне тісто
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Бісквіт

Непередаваний смак морквяно-горіхового бісквіту нікого не залишить байдужим. Він відмінно підійде для будь-якого торта. Обов'язково спробуйте!

Ніякої свято не обходиться без торта. А для нього потрібні, насамперед, biskvitи. Завжди хочеться приготувати щось цікаве. Ось такий бісквіт якраз для цього. Пробуйте!

  • Морква - 140 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 140 грам
  • Рослинна олія - 130 мілілітрів
  • Борошно - 140 грам
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложок
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Грецькі горіхи - 100 грам
морквяний бісквіт з горіхами - фото крок 1
Яйця збийте з цукром до білого кольору.
морквяний бісквіт з горіхами - фото крок 2
Горіхи трохи порубати ножем і обсмажте. З апельсина зніміть цедру. Моркву натріть на дрібній тертці.
морквяний бісквіт з горіхами - фото крок 3
У збиті яйця всипте борошно і соду. Акуратно перемішайте. Додайте рослинне масло.
морквяний бісквіт з горіхами - фото крок 4
Вмішайте в тісто цедру, горіхи і морква. Перелийте тісто в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 50-60 хвилин.
морквяний бісквіт з горіхами - фото крок 5
Готовий бісквіт остудіть, розріжте на коржі і використовуйте за призначенням. Або просто подавайте до чаю!

Схожі рецепти