Рецепт Морквяний бісквіт фото

Морквяний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Морква , Бісквітне тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви любите щільні і вологі коржі для торта, морквяний бісквіт підійде вам ідеально. Готується він дуже просто за допомогою мультиварки. Можна спекти для діточок до вечері! Солодко і смачно!

Опис приготування:

Якщо ви плануєте використовувати такий бісквіт для приготування торта, то норму інгредієнтів слід збільшити вдвічі і випікати 60-65 хвилин. Щонайбільше, мультиварки у всіх різні. Перевіряйте готовність дерев'яною шпажкою. За запропонованим рецептом бісквіт виходить розміром з один корж для торта. Але т. До. Він готується на раз-два-три, то його цілком можна подати до вечері в якості десерту. А тепер розповідаю детально як приготувати морквяний бісквіт.

  • Борошно пшеничне - 125 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Крем - 50 грам
  • Морква - 75 грам (вага очищеної)
  • Вершкове масло - За смаком (для змащування форми)
морквяний бісквіт - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву очистіть і зважте.
морквяний бісквіт - фото крок 2
Яйця збийте з цукром.
морквяний бісквіт - фото крок 3
Потім додайте сметану і знову збийте.
морквяний бісквіт - фото крок 4
Моркву натріть на дрібній тертці, додайте в масу і перемішайте.
морквяний бісквіт - фото крок 5
В останню чергу введіть просіяне борошно і розмішайте тісто до однорідності. Довго вимішувати не потрібно. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і викладіть в неї тісто. Випікайте 40-45 хвилин на режимі"Випічка" до сухої шпажки.
морквяний бісквіт - фото крок 6
Наш морквяний бісквіт готовий! Якщо тортик не планується, то остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу!
морквяний бісквіт - фото крок 7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти