Морквяний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите щільні і вологі коржі для торта, морквяний бісквіт підійде вам ідеально. Готується він дуже просто за допомогою мультиварки. Можна спекти для діточок до вечері! Солодко і смачно!
Якщо ви плануєте використовувати такий бісквіт для приготування торта, то норму інгредієнтів слід збільшити вдвічі і випікати 60-65 хвилин. Щонайбільше, мультиварки у всіх різні. Перевіряйте готовність дерев'яною шпажкою. За запропонованим рецептом бісквіт виходить розміром з один корж для торта. Але т. До. Він готується на раз-два-три, то його цілком можна подати до вечері в якості десерту. А тепер розповідаю детально як приготувати морквяний бісквіт.
- Борошно пшеничне - 125 грам
- Цукор - 125 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Крем - 50 грам
- Морква - 75 грам (вага очищеної)
- Вершкове масло - За смаком (для змащування форми)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву очистіть і зважте.
Яйця збийте з цукром.
Потім додайте сметану і знову збийте.
Моркву натріть на дрібній тертці, додайте в масу і перемішайте.
В останню чергу введіть просіяне борошно і розмішайте тісто до однорідності. Довго вимішувати не потрібно. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і викладіть в неї тісто. Випікайте 40-45 хвилин на режимі "випічка" до сухої шпажки.
Наш морквяний бісквіт готовий! Якщо тортик не планується, то остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу!
Приємного чаювання!