Рецепт Морквяний торт з горіхами фото

Морквяний торт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Овочі , Морква , Горіхи , Грецькі горіхи
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо ви ще не їли морквяний пиріг, то мені хотілося б запропонувати вам свій варіант його приготування. Розповім про рецепт, яким користуюся сам, як приготувати морквяний торт з горіхами. Смачно!

Опис приготування:

Морквяний торт смачний і корисний. Його можна прикрасити шоколадною глазур'ю, вершковим кремом або вершками. До столу такий торт подають в холодному вигляді. Ви можете додати будь-які горіхи, Коран, родзинки, чорнослив, а також свіжі фрукти і ягоди.

  • Борошно - 315 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
  • Гвоздика - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 240 мілілітрів
  • Цукор коричневий - 250 грам
  • Цукор білий - 425 грам(65 грам для тіста, 360 грам для крему)
  • Яйця - 4 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Ананас - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 120 грам
  • Вершковий сир - 225 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
морквяний торт з горіхами - фото крок 1
1. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці. Ананас натріть на крупній тертці або подрібніть в пюре за допомогою блендера. Волоські горіхи нарубати ножем.
морквяний торт з горіхами - фото крок 2
2. У миску влийте рослинне масло, додайте коричневий і білий цукор, ванільний екстракт, вбийте яйця і перемішайте. Викладіть підготовлену моркву, ананас, горіхи і перемішайте.
морквяний торт з горіхами - фото крок 3
3. В окремій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, соду, сіль, мелену гвоздику, корицю, імбир, мускатний горіх. З'єднайте сухі складові з мокрими і ще раз перемішайте.
морквяний торт з горіхами - фото крок 4
4. Вилийте торт в форму і випікайте близько 1 годин 170 градусах. Готовий торт остудіть і відправте в холодильник на 1 час. Тим часом приготуйте глазур: змішайте вершковий сир з розм'якшеним вершковим маслом, цукром і ваніллю. Змастіть отриманим кремом остиглий торт.
морквяний торт з горіхами - фото крок 5
5. Надішліть торт в холодильник на 30 хвилин, а потім дістаньте і наріжте шматочками.

Схожі рецепти