Морквяний торт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не їли морквяний пиріг, то мені хотілося б запропонувати вам свій варіант його приготування. Розповім про рецепт, яким користуюся сам, як приготувати морквяний торт з горіхами. Смачно!
Морквяний торт смачний і корисний. Його можна прикрасити шоколадною глазур'ю, вершковим кремом або вершками. До столу такий торт подають в холодному вигляді. Ви можете додати будь-які горіхи, Коран, родзинки, чорнослив, а також свіжі фрукти і ягоди.
- Борошно - 315 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Гвоздика - 0, 5 чайних ложки
- Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 240 мілілітрів
- Цукор коричневий - 250 грам
- Цукор білий - 425 грам(65 грам для тіста, 360 грам для крему)
- Яйця - 4 штуки
- Морква - 3 штуки
- Ананас - 100 грам
- Грецькі горіхи - 120 грам
- Вершковий сир - 225 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
1. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці. Ананас натріть на крупній тертці або подрібніть в пюре за допомогою блендера. Волоські горіхи нарубати ножем.
2. У миску влийте рослинне масло, додайте коричневий і білий цукор, ванільний екстракт, вбийте яйця і перемішайте. Викладіть підготовлену моркву, ананас, горіхи і перемішайте.
3. В окремій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, соду, сіль, мелену гвоздику, корицю, імбир, мускатний горіх. З'єднайте сухі складові з мокрими і ще раз перемішайте.
4. Вилийте торт в форму і випікайте близько 1 годин 170 градусах. Готовий торт остудіть і відправте в холодильник на 1 час. Тим часом приготуйте глазур: змішайте вершковий сир з розм'якшеним вершковим маслом, цукром і ваніллю. Змастіть отриманим кремом остиглий торт.
5. Надішліть торт в холодильник на 30 хвилин, а потім дістаньте і наріжте шматочками.