Рецепт Листковий штрудель з яблуками фото

Листковий штрудель з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні пропоную звернути увагу на соковитий солодкий пиріг з фруктовою начинкою! Готується він дуже швидко, оскільки з покупного тесту. Я розповім, як приготувати листковий штрудель з яблуками!

Опис приготування:

Смачна ніжна випічка з ароматом яблука і кориці ну дуже хороша! Яблучний штрудель - частий гість на нашому столі. Із задоволенням їдять його і діти, і дорослі. Такий пиріг обов'язково оцінять і випадково зайшли гості!

  • Тісто - 400 грам (листкове дріжджове)
  • Яблука - 5 штук
  • Ізюм - 90 грам
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Цукор - 130 грам
  • Ванільний цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Грецькі горіхи - 100 грам
листковий штрудель з яблуками - фото крок 1
Яблука очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо свіжовичавлений лимонний сік, мелені горіхи, цукор, корицю, ванільний цукор, родзинки і манку.
листковий штрудель з яблуками - фото крок 2
Тісто розгортаємо, накладаємо в нього яблучну начинку рівним шаром. Краї не чіпаємо, робимо відступ по сантиметру. Потім звертаємо тісто з начинкою в рулет і відправляємо в духовку на 20 хвилин.
листковий штрудель з яблуками - фото крок 3
Печемо штрудель при температурі 200 градусів. Після посипаємо штрудель цукровою пудрою. Прикрашаємо листочками м'яти при подачі. Смачного!

Схожі рецепти