Рецепт Штрудель з яблуками і корицею фото

Штрудель з яблуками і корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Струдель
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Від цієї ароматної випічки в захваті і дорослі, та діти. Неймовірно хрустке тісто, ніжна і соковита начинка ... Просто пальчики оближеш! Якщо ви любите домашні ласощі, то рекомендую рецепт!

Опис приготування:

Перед вами досить простий варіант, як приготувати штрудель з яблуками і корицею. Це, звичайно, неоригінальних австрійський рецепт, але результатом ви точно будете задоволені. Використання готового листкового тіста дає можливість заощадити час на кухні. Крім того, ви можете взяти тісто філо, наприклад, теж буде здорово. Отже, запам'ятовуйте!

  • Лист листкового тіста - 2 штуки
  • Яблуко - 2-3 штук
  • Цукор - 4 чайних ложки(+ 2 ложки коричневого)
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 2 чайних ложки
  • Горіхи - 100 грам (волоські або мигдаль)
  • Панірувальні сухарі - 2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 1
1. Яблука вимийте, обсушити, очистіть і наріжте кубиками.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 2
2. Додайте 2 ложки цукру, корицю і борошно.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 3
3. Акуратно перемішайте і залиште хвилин на 10-15.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 4
4. Подрібніть горіхи, але не в борошно, а щоб відчувалися шматочки.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 5
5. В окремій мисочці з'єднайте горіхи, цукор (білий і коричневий) і панірувальні сухарі. Перемішайте.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 6
6. Пласт листкового тіста розкачати тонко.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 7
7. Присипте горішками, викладіть яблука з корицею.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 8
8. Akkuratno набір і пряника кінець.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 9
9. Викладіть готові штрудели на деко.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 10
10. Змастіть збитим яйцем, зробіть надрізи гострим ножем. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку.
штрудель з яблуками і корицею - фото крок 11
11. Запікайте до рум'яності хвилин 40-45.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти