Штрудель з яблуками і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Від цієї ароматної випічки в захваті і дорослі, та діти. Неймовірно хрустке тісто, ніжна і соковита начинка ... Просто пальчики оближеш! Якщо ви любите домашні ласощі, то рекомендую рецепт!
Перед вами досить простий варіант, як приготувати штрудель з яблуками і корицею. Це, звичайно, неоригінальних австрійський рецепт, але результатом ви точно будете задоволені. Використання готового листкового тіста дає можливість заощадити час на кухні. Крім того, ви можете взяти тісто філо, наприклад, теж буде здорово. Отже, запам'ятовуйте!
- Лист листкового тіста - 2 штуки
- Яблуко - 2-3 штук
- Цукор - 4 чайних ложки(+ 2 ложки коричневого)
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 2 чайних ложки
- Горіхи - 100 грам (волоські або мигдаль)
- Панірувальні сухарі - 2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
1. Яблука вимийте, обсушити, очистіть і наріжте кубиками.
2. Додайте 2 ложки цукру, корицю і борошно.
3. Акуратно перемішайте і залиште хвилин на 10-15.
4. Подрібніть горіхи, але не в борошно, а щоб відчувалися шматочки.
5. В окремій мисочці з'єднайте горіхи, цукор (білий і коричневий) і панірувальні сухарі. Перемішайте.
6. Пласт листкового тіста розкачати тонко.
7. Присипте горішками, викладіть яблука з корицею.
8. Akkuratno набір і пряника кінець.
9. Викладіть готові штрудели на деко.
10. Змастіть збитим яйцем, зробіть надрізи гострим ножем. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку.
11. Запікайте до рум'яності хвилин 40-45.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!