Рецепт Листкові пиріжки з рибою фото

Листкові пиріжки з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Листкові пиріжки з рибою це по справжньому смачно! Філе риби зі шпинатом дає приємний незвичайний кислуватий смак. Цей рецепт я запозичила на майстер класі в жіночому клубі. Всім дуже сподобалося!


Опис приготування:

Листкові пиріжки з рибою приготувати зовсім неважко. Філе риби обов'язково помийте обсушити, а коли наріжете на шматочки не забудьте посолити і поперчити. Залиште трохи просолитися рибку, а в цей час підготуйте шпинат. Обдайте його окропом, дайте постояти хвилини три і потім подрібнюють! пірожочкі незвичайні, але дуже смачні. Подавайте їх зі сметаною або білим соусом для риби. Успіхів і приємного апетиту!


  • Шпинат - 1 штука (пучок)
  • Риба філе - 400 грам
  • Листкове тісто - 1 штука (пачка)
  • Сіль, перець - За смаком
листкові пиріжки з рибою - фото крок 1
Шпинат припустити і дрібно порізати.
листкові пиріжки з рибою - фото крок 2
Філе риби порізати на шматочки.
листкові пиріжки з рибою - фото крок 3
Тісто розкачати і порізати на прямокутники.
листкові пиріжки з рибою - фото крок 4
На тісто покласти фарш з риби і шпинату.
листкові пиріжки з рибою - фото крок 5
Тісто яким будете закривати пиріжки надріжте фігурним ножем.
листкові пиріжки з рибою - фото крок 6
Накрити начинку тестом, так, щоб були просвіти.
листкові пиріжки з рибою - фото крок 7
Пиріжки змастіть молоком і випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
листкові пиріжки з рибою - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти