Листкові пиріжки з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Листкові пиріжки з рибою це по справжньому смачно! Філе риби зі шпинатом дає приємний незвичайний кислуватий смак. Цей рецепт я запозичила на майстер класі в жіночому клубі. Всім дуже сподобалося!
Листкові пиріжки з рибою приготувати зовсім неважко. Філе риби обов'язково помийте обсушити, а коли наріжете на шматочки не забудьте посолити і поперчити. Залиште трохи просолитися рибку, а в цей час підготуйте шпинат. Обдайте його окропом, дайте постояти хвилини три і потім подрібнюють! пірожочкі незвичайні, але дуже смачні. Подавайте їх зі сметаною або білим соусом для риби. Успіхів і приємного апетиту!
- Шпинат - 1 штука (пучок)
- Риба філе - 400 грам
- Листкове тісто - 1 штука (пачка)
- Сіль, перець - За смаком
Шпинат припустити і дрібно порізати.
Філе риби порізати на шматочки.
Тісто розкачати і порізати на прямокутники.
На тісто покласти фарш з риби і шпинату.
Тісто яким будете закривати пиріжки надріжте фігурним ножем.
Накрити начинку тестом, так, щоб були просвіти.
Пиріжки змастіть молоком і випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Смачного!