Листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїм кулінарним талантом друзів або рідних? Тоді обов'язково зробіть пиріжки, подивившись, як приготувати листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом. Оригінальні і дуже смачні.
У рецепті використовується червона риба, але її можна замінити на філе білої, наприклад, тріски або морського окуня. Гриби можна взяти будь-які, які більше любите (печериці, гливи та інші). Листкове тісто у мене покупне, тому пиріжки готуються дуже швидко.
- Листкове тісто - 2 штуки (пласти)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Luk-salotų - 3 штуки
- Печериці - 450 грам
- Кріп - 0, 5 пучка
- Лосось - 300 грам
- Рис відварний - 1 Склянка
- Шпинат - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. Рис у мене вже відвареної, вимийте кріп і наріжте його дрібно, необхідно розморозити шпинат і змішайте його з зеленню. Рибу вимийте і розріжте на шматочки. Гриби вимийте і наріжте пластинками або невеликими шматочками. Очистіть цибулю і наріжте його тонкими півкільцями.
2. У сковороду викладіть вершкове масло і розігрійте його, викладіть цибулю і обсмажте його пару хвилин, потім додайте гриби і готуйте до випаровування рідини, сіль і poperčite.
3. Розкачайте два листа листкового тіста в тонкий пласт, потім розріжте обидва на невеликі квадратики. По центру половини з них викладіть відварений рис, потім - шар зелені і гриби, поверх покладіть шматочок риби. Накрийте кожен шматочок тіста з начинкою іншим шматочком тесту, а краю притисніть виделкою, змастіть кожен пиріжок збитим яйцем.
4. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини, потім акуратно перекладіть на тарілку. До столу подавайте їх трохи остиглими.