Рецепт Листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом фото

Листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто, Лосось, Риба та морепродукти, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою, Пиріжки

Хочете здивувати своїм кулінарним талантом друзів або рідних? Тоді обов'язково зробіть пиріжки, подивившись, як приготувати листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом. Оригінальні і дуже смачні.

У рецепті використовується червона риба, але її можна замінити на філе білої, наприклад, тріски або морського окуня. Гриби можна взяти будь-які, які більше любите (печериці, гливи та інші). Листкове тісто у мене покупне, тому пиріжки готуються дуже швидко.

  • Листкове тісто - 2 штуки (пласти)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 3 штуки
  • Печериці - 450 грам
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Лосось - 300 грам
  • Рис відварний - 1 Склянка
  • Шпинат - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом - фото крок 1
1. Рис у мене вже відвареної, вимийте кріп і наріжте його дрібно, необхідно розморозити шпинат і змішайте його з зеленню. Рибу вимийте і розріжте на шматочки. Гриби вимийте і наріжте пластинками або невеликими шматочками. Очистіть цибулю і наріжте його тонкими півкільцями.
листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом - фото крок 2
2. У сковороду викладіть вершкове масло і розігрійте його, викладіть цибулю і обсмажте його пару хвилин, потім додайте гриби і готуйте до випаровування рідини, сіль і poperčite.
листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом - фото крок 3
3. Розкачайте два листа листкового тіста в тонкий пласт, потім розріжте обидва на невеликі квадратики. По центру половини з них викладіть відварений рис, потім - шар зелені і гриби, поверх покладіть шматочок риби. Накрийте кожен шматочок тіста з начинкою іншим шматочком тесту, а краю притисніть виделкою, змастіть кожен пиріжок збитим яйцем.
листкові пиріжки з рибою, грибами і рисом - фото крок 4
4. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини, потім акуратно перекладіть на тарілку. До столу подавайте їх трохи остиглими.

Схожі рецепти