Пиріжки з рисом і рибою
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що рецепт цей досить економічний, пиріжки з ним виходять приголомшливі, дуже ніжні й ароматні. Це відмінний варіант для всіх любителів рибних страв і шанувальників домашньої кухні.
Пиріжки, напевно, люблять усі без винятку, а от коли справа доходить до вибору начинки, то тут у кожного свої переваги. Хтось любить м'ясо, деякі гриби або овочі, багато хто вибирає солодкі начинки з фруктами або варенням, ну а я хочу розповісти вам, як приготувати пиріжки з рисом і рибою. У нашій родині це найулюбленіший варіант, тому і готуємо ми їх найчастіше і в великій кількості. Наприклад, в цьому списку інгредієнти розраховані десь на 30 невеликих пиріжків, так що доведеться кликати в гості велику компанію, щоб з'їсти їх всі. Так і взагалі, з цим рецептом приготування пиріжків з рисом і рибою вам не важко буде зробити ситний обід або вечерю для вас і ваших друзів, повірте мені.
- Борошно пшеничне - 5-6 склянок
- Вода тепла - 0, 5 L
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 10-11 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Горбуша натуральна консервована - 245 грам(1 стандартна баночка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 200 грам