Рецепт Пиріг з рибою і рисом фото

Пиріг з рибою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Яйця, Крупи, Мал, Тунець, Басматі
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Цей пиріг відрізняється від відомих рецептів рибного пирога, до яких все так звикли. Розповім чудовий рецепт цікавою випічки, як приготувати пиріг з рибою і рисом. Обов'язково пробуйте!

Цей пиріг родом із Середземномор'я. Для його приготування використовується не сардина, як багато хто вже подумали, а консервований в олії тунець, а також в'ялені томати і шпинат. Пиріг яскравий і барвистий, виглядає дуже апетитно. Готую його в духовці, а подавати до столу краще вже остиглим.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Тунець в олії - 425 грам
  • В'ялені томати - 125 грам
  • М'який сир - 200 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Шпинат - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки
1
У сковороду влийте оливкову олію, очистіть і наріжте дрібно цибулю з часником, викладіть їх в сковороду, готуйте, помішуючи, близько 7 хвилин.
2
Рис промийте і викладіть на сковороду до цибулі і моркви, залийте склянкою води і доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин. Викладіть в тарілку.
3
У миску викладіть тунець, потім - помідори, м'який сир, вимитий і крупно нарізаний шпинат, збиті яйця і рис, посипте сіллю і перцем, перемішайте.
4
Форму для випічки застеліть пергаментом і викладіть рисову суміш, посипте пармезаном і випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 40-50 хвилин.
5
Готовий пиріг дістаньте з духовки і залиште в формі на 15-20 хвилин, потім гострим ножем відокремте краю і викладіть пиріг на тарілку. Смачного!

Схожі рецепти