Рецепт Розтягаї з рибою і рисом фото

Розтягаї з рибою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

В якості перекусу на обід або вечерю, на роботі або на природі відмінно підійдуть ці апетитні розтягаї з рибою і рисом в домашніх умовах. Рум'яний, ситні, корисні і дуже смачні.

Опис приготування:

1. Що стосується тесту, то тут все досить просто: використовується звичайне дріжджове. Для початку з'єднайте в невеликій мисці цукор з дріжджами, влийте трохи теплого (не гарячкуй! ) молока. Всипте трішки борошна - і акуратно перемішайте. Залиште опару, поки не з'являться бульбашки.

2. Потім додайте в опару рослинне масло, сіль, влийте молоко і всипте просіяне борошно.

3. Замісити не дуже круте тісто, воно не повинно липнути до рук. Накрийте чистим рушником і залиште в теплому місці на пару годин, в процесі один раз обмять.

4. Поки тісто підходить, можна залити рис водою, підсолити трохи і відварити до напівготовності. Потім остудіть його.

5. Що стосується начинки, то в рецепті приготування розтягаїв з рибою і рисом можна використовувати як червону, так і білу рибу, їх також можна поєднувати. Рибне філе вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками.

6. Викладіть в глибоку миску рибку, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте рис, акуратно перемішайте.

7. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте трохи цибулю. Додайте в начинку.

8. Отщіпніте невеликий шматочок тесту, розкачайте. В серединку покладіть начинку, глухий кінець. У центрі повинна залишитися невелика дірочка.

9. Змастіть жовтком при бажанні і відправте в розігріту духовку.

10. Ось і весь секрет, як приготувати розтягаї з рибою і рисом. Коли вони підрум'яняться, трохи остудіть - і можна пробувати.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 300-350 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мал - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Риба - 300 грам
  • Перець - 1 щіпка
1. Що стосується тесту, то тут все досить просто: використовується звичайне дріжджове. Для початку з'єднайте в невеликій мисці цукор з дріжджами, влийте трохи теплого (не гарячкуй! ) молока. Всипте трішки борошна - і акуратно перемішайте. Залиште опару, поки не з'являться бульбашки.

2. Потім додайте в опару рослинне масло, сіль, влийте молоко і всипте просіяне борошно.

3. Замісити не дуже круте тісто, воно не повинно липнути до рук. Накрийте чистим рушником і залиште в теплому місці на пару годин, в процесі один раз обмять.

4. Поки тісто підходить, можна залити рис водою, підсолити трохи і відварити до напівготовності. Потім остудіть його.

5. Що стосується начинки, то в рецепті приготування розтягаїв з рибою і рисом можна використовувати як червону, так і білу рибу, їх також можна поєднувати. Рибне філе вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками.

6. Викладіть в глибоку миску рибку, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте рис, акуратно перемішайте.

7. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте трохи цибулю. Додайте в начинку.

8. Отщіпніте невеликий шматочок тесту, розкачайте. В серединку покладіть начинку, глухий кінець. У центрі повинна залишитися невелика дірочка.

9. Змастіть жовтком при бажанні і відправте в розігріту духовку.

10. Ось і весь секрет, як приготувати розтягаї з рибою і рисом. Коли вони підрум'яняться, трохи остудіть - і можна пробувати.

Схожі рецепти