Розтягаї з консервою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт старовинного російського страви - розтягаїв. Смачні, оригінальні, красиві і дуже ситні пиріжки вам точно припадуть до смаку.
Приготуйте ці смачні пироги. Підготуйте дріжджове тісто. Для начинки відваріть і поріжте яйця, змішайте їх з відвареним рисом, консервою, обсмаженою цибулею, сіль і перцем. Розкачайте з частин тесту коржі, викладіть рівними частинами начинку і защипніть краю, сформувавши розтягаї. Змастіть їх зверху яйцем і відправте на 25 хвилин в духовку. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Кондитерські вироби - 400 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
У мене вже готове дріжджове тісто, але його не складно приготувати і самостійно. Розділіть його на частини і розкачайте кожну в коржик.
Відваріть рис, додайте до нього консерви, 2 відварені і порізані яйця, обсмажену цибулю. А також сіль і перець за смаком. Перемішайте.
На коржі викладіть рівними частинами начинку і защипніть краю тесту, залишивши отвір посередині.
Підготовлені розтягаї викладіть на деко, змастіть яйцем і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Подайте на стіл в гарячому вигляді.