Рецепт Розтягаї з консервою і рисом фото

Розтягаї з консервою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка, Пироги

Пропоную вашій увазі рецепт старовинного російського страви - розтягаїв. Смачні, оригінальні, красиві і дуже ситні пиріжки вам точно припадуть до смаку.

Приготуйте ці смачні пироги. Підготуйте дріжджове тісто. Для начинки відваріть і поріжте яйця, змішайте їх з відвареним рисом, консервою, обсмаженою цибулею, сіль і перцем. Розкачайте з частин тесту коржі, викладіть рівними частинами начинку і защипніть краю, сформувавши розтягаї. Змастіть їх зверху яйцем і відправте на 25 хвилин в духовку. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!

  • Дріжджове тісто - 500 грам
  • Кондитерські вироби - 400 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
розтягаї з консервою і рисом - фото крок 1
У мене вже готове дріжджове тісто, але його не складно приготувати і самостійно. Розділіть його на частини і розкачайте кожну в коржик.
розтягаї з консервою і рисом - фото крок 2
Відваріть рис, додайте до нього консерви, 2 відварені і порізані яйця, обсмажену цибулю. А також сіль і перець за смаком. Перемішайте.
розтягаї з консервою і рисом - фото крок 3
На коржі викладіть рівними частинами начинку і защипніть краю тесту, залишивши отвір посередині.
розтягаї з консервою і рисом - фото крок 4
Підготовлені розтягаї викладіть на деко, змастіть яйцем і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Подайте на стіл в гарячому вигляді.

Схожі рецепти