Пиріг з консервою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Цей швидкий і бюджетний рецепт приготування пирога з консервою і рисом давно вже став класикою рецептів & Quot; на швидку руку& Quot. Адже готувати такий ситний пиріг - одне задоволення! Обід за півгодини!
Цей класичний рецепт пирога з консервою і рисом - просто знахідка! В разі, якщо просто рис ваші домочадці вже їли вчора, а сьогодні вередують, можна зробити ось такий пиріг: і рис викидати не доведеться, і рідні оцінять ваші старання гідно! Спробуйте, це дуже легко і швидко!
- Рис відварний - 200 грам
- Консерви рибні - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Тісто листкове - 1 штука(1 упаковка)
- Спеції - За смаком
1. Відваримо і остудити рис. Цибуля обсмажити на сковороді і теж остудити. Змішаємо з консервою і розімніть вилкою.
2. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і поділяємо на дві частини. Один пласт застилає на деко, змащений маслом. Робимо виделкою проколи то там, то там, і посипаємо нашої начинкою. Спеції - за смаком. Я люблю додавати тертий сир: так пиріг ще смачніше.
3. Закриваємо другим шаром тіста, його теж злегка проколюємо. Зліпимо краю з нижнім шаром, і відправимо пиріг пекти на 30-40 хвилин.
4. Ось така краса виходить! Смачного!