Рецепт Пиріг з консервою і рисом фото

Пиріг з консервою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Крупи , Листкове тісто , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На полуденок , На швидку руку
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Цей швидкий і бюджетний рецепт приготування пирога з консервою і рисом давно вже став класикою рецептів & Quot; на швидку руку& Quot; . Адже готувати такий ситний пиріг - одне задоволення! Обід за півгодини!

Опис приготування:

Цей класичний рецепт пирога з консервою і рисом - просто знахідка! В разі, якщо просто рис ваші домочадці вже їли вчора, а сьогодні вередують, можна зробити ось такий пиріг: і рис викидати не доведеться, і рідні оцінять ваші старання гідно! Спробуйте, це дуже легко і швидко!

  • Рис відварний - 200 грам
  • Консерви рибні - 350 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Тісто листкове - 1 штука(1 упаковка)
  • Спеції - За смаком
пиріг з консервою і рисом - фото крок 1
1. Відваримо і остудити рис. Цибуля обсмажити на сковороді і теж остудити. Змішаємо з консервою і розімніть вилкою.
пиріг з консервою і рисом - фото крок 2
2. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і поділяємо на дві частини. Один пласт застилає на деко, змащений маслом. Робимо виделкою проколи то там, то там, і посипаємо нашої начинкою. Спеції - за смаком. Я люблю додавати тертий сир: так пиріг ще смачніше.
пиріг з консервою і рисом - фото крок 3
3. Закриваємо другим шаром тіста, його теж злегка проколюємо. Зліпимо краю з нижнім шаром, і відправимо пиріг пекти на 30-40 хвилин.
пиріг з консервою і рисом - фото крок 4
4. Ось така краса виходить! Смачного!

Схожі рецепти