Рецепт Пиріг з рибної консервою і рисом фото

Пиріг з рибної консервою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На сніданок
Випічка, Пироги

Ідеальний варіант смачної і простий випічки - це простий рецепт пирога з рибної консервою і рисом. Він прекрасно підійде як для перекусу, так і для сніданку, обіду або вечері.

Якщо ви хочете зробити що-небудь простеньке і смачненьке, тоді цей рецепт приготування пирога з рибної консервою і рисом цілком може стати в нагоді.

1. Для початку зробіть тісто. Для цього розчиніть у невеликій кількості теплого молока дріжджі з цукром. Залиште на 10-15 хвилин, щоб вони почали "працювати" .

2. Тим часом збийте в глибокій мисці яйце з дрібкою солі.

3. Влийте молоко.

4. Додайте дріжджі і поступово всипати просіяне борошно. Замісити тісто еластичне, яка не буде липнути до рук. Залиште в теплому місці, щоб воно двічі підійшло.

5. Для начинки відваріть рис і остудіть.

6. Цибулину наріжте дрібно і обсмажте до золотистого кольору (в цей простий рецепт пирога з рибної консервою і рисом можна використовувати зелену цибулю або іншу зелень за смаком).

7. Розімніть виделкою консерви, не сливах масло, додайте рис і цибулю. Все як слід перемішайте.

8. Коли тісто підійшло, розділіть його на 2 частини, кожну з яких розкачайте за розміром форми.

9. Викладіть один пласт тіста на дно, а зверху розподіліть начинку.

10. Накрийте другим пластом, зробивши невеликий отвір в центрі для виходу зайвої пари. При бажанні можете змастити пиріг з рибною консервою і рисом в домашніх умовах жовтком для рум'яності.

11. Надішліть в розігріту духовку і випікайте до готовності.

  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 300-350 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Консерви - 250 грам
  • Мал - 1 Склянка (відвареної)
  • Цибулина - 1 штука
Якщо ви хочете зробити що-небудь простеньке і смачненьке, тоді цей рецепт приготування пирога з рибної консервою і рисом цілком може стати в нагоді.

1. Для початку зробіть тісто. Для цього розчиніть у невеликій кількості теплого молока дріжджі з цукром. Залиште на 10-15 хвилин, щоб вони почали "працювати" .

2. Тим часом збийте в глибокій мисці яйце з дрібкою солі.

3. Влийте молоко.

4. Додайте дріжджі і поступово всипати просіяне борошно. Замісити тісто еластичне, яка не буде липнути до рук. Залиште в теплому місці, щоб воно двічі підійшло.

5. Для начинки відваріть рис і остудіть.

6. Цибулину наріжте дрібно і обсмажте до золотистого кольору (в цей простий рецепт пирога з рибної консервою і рисом можна використовувати зелену цибулю або іншу зелень за смаком).

7. Розімніть виделкою консерви, не сливах масло, додайте рис і цибулю. Все як слід перемішайте.

8. Коли тісто підійшло, розділіть його на 2 частини, кожну з яких розкачайте за розміром форми.

9. Викладіть один пласт тіста на дно, а зверху розподіліть начинку.

10. Накрийте другим пластом, зробивши невеликий отвір в центрі для виходу зайвої пари. При бажанні можете змастити пиріг з рибною консервою і рисом в домашніх умовах жовтком для рум'яності.

11. Надішліть в розігріту духовку і випікайте до готовності.

Схожі рецепти