Пиріг з рибної консервою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний варіант смачної і простий випічки - це простий рецепт пирога з рибної консервою і рисом. Він прекрасно підійде як для перекусу, так і для сніданку, обіду або вечері.
Якщо ви хочете зробити що-небудь простеньке і смачненьке, тоді цей рецепт приготування пирога з рибної консервою і рисом цілком може стати в нагоді.
1. Для початку зробіть тісто. Для цього розчиніть у невеликій кількості теплого молока дріжджі з цукром. Залиште на 10-15 хвилин, щоб вони почали "працювати" .
2. Тим часом збийте в глибокій мисці яйце з дрібкою солі.
3. Влийте молоко.
4. Додайте дріжджі і поступово всипати просіяне борошно. Замісити тісто еластичне, яка не буде липнути до рук. Залиште в теплому місці, щоб воно двічі підійшло.
5. Для начинки відваріть рис і остудіть.
6. Цибулину наріжте дрібно і обсмажте до золотистого кольору (в цей простий рецепт пирога з рибної консервою і рисом можна використовувати зелену цибулю або іншу зелень за смаком).
7. Розімніть виделкою консерви, не сливах масло, додайте рис і цибулю. Все як слід перемішайте.
8. Коли тісто підійшло, розділіть його на 2 частини, кожну з яких розкачайте за розміром форми.
9. Викладіть один пласт тіста на дно, а зверху розподіліть начинку.
10. Накрийте другим пластом, зробивши невеликий отвір в центрі для виходу зайвої пари. При бажанні можете змастити пиріг з рибною консервою і рисом в домашніх умовах жовтком для рум'яності.
11. Надішліть в розігріту духовку і випікайте до готовності.
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 300-350 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Консерви - 250 грам
- Мал - 1 Склянка (відвареної)
- Цибулина - 1 штука
1. Для початку зробіть тісто. Для цього розчиніть у невеликій кількості теплого молока дріжджі з цукром. Залиште на 10-15 хвилин, щоб вони почали "працювати" .
2. Тим часом збийте в глибокій мисці яйце з дрібкою солі.
3. Влийте молоко.
4. Додайте дріжджі і поступово всипати просіяне борошно. Замісити тісто еластичне, яка не буде липнути до рук. Залиште в теплому місці, щоб воно двічі підійшло.
5. Для начинки відваріть рис і остудіть.
6. Цибулину наріжте дрібно і обсмажте до золотистого кольору (в цей простий рецепт пирога з рибної консервою і рисом можна використовувати зелену цибулю або іншу зелень за смаком).
7. Розімніть виделкою консерви, не сливах масло, додайте рис і цибулю. Все як слід перемішайте.
8. Коли тісто підійшло, розділіть його на 2 частини, кожну з яких розкачайте за розміром форми.
9. Викладіть один пласт тіста на дно, а зверху розподіліть начинку.
10. Накрийте другим пластом, зробивши невеликий отвір в центрі для виходу зайвої пари. При бажанні можете змастити пиріг з рибною консервою і рисом в домашніх умовах жовтком для рум'яності.
11. Надішліть в розігріту духовку і випікайте до готовності.