Листковий торт з рибної консервою
(покроковий рецепт з фото)
Торти можна готувати і як десерт і як солоної закуски. Здивовані? відмінний рецепт, як приготувати листковий торт з рибної консервою. Читаємо покроковий рецепт з фотографіями і приступаємо.
Кінцевий результат вас дуже порадує. Виглядає дуже ефектно і неймовірно смачно. Для основи беремо готове листкове тісто або можна коржі спекти самостійно (як для торта "наполеон" ). Продукти для приготування з легкістю можна придбати в супермаркеті.
- Коржі - 4 штуки
- Консерва рибна - 1 штука (у мене - сардина)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - 150 грам
- Сир - 100 грам
- Rafinirovannoe масло - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Цибулину очищаємо і нарізаємо дуже дрібно.
2. Морквину моєму, очищаємо і натираємо на тертці.
3. На сковороду наливаємо масло і відправляємо її на вогонь. Кидаємо цибулю і моркву, смажимо до готовності.
4. Консерви дістаємо з банки, розминаємо виделкою і при необхідності виймаємо кістки.
5. Яйця відварюємо круто, натираємо на тертці і перемішуємо з рибою.
6. Додаємо цибулю і моркву і перемішуємо.
7. Готовий корж для «Наполеона» кладемо на блюдо.
8. Змащуємо його майонезом.
9. Кладемо частина начинки. Теж саме робимо з іншими коржами.
10. Верхній шар змащуємо майонезом.
11. Посипаємо його натертим сиром. Відправляємо торт в холодильник годин на 8-12, щоб він просочився.