Рецепт Листковий торт з рибної консервою фото

Листковий торт з рибної консервою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Яйця , Морква , Цибуля , Сардина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Торти можна готувати і як десерт і як солоної закуски. Здивовані? відмінний рецепт, як приготувати листковий торт з рибної консервою. Читаємо покроковий рецепт з фотографіями і приступаємо.

Опис приготування:

Кінцевий результат вас дуже порадує. Виглядає дуже ефектно і неймовірно смачно. Для основи беремо готове листкове тісто або можна коржі спекти самостійно (як для торта"Наполеон" ). Продукти для приготування з легкістю можна придбати в супермаркеті.

  • Коржі - 4 штуки
  • Консерва рибна - 1 штука (у мене - сардина)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Майонез - 150 грам
  • Сир - 100 грам
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
листковий торт з рибної консервою - фото крок 1
1. Цибулину очищаємо і нарізаємо дуже дрібно.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 2
2. Морквину моєму, очищаємо і натираємо на тертці.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 3
3. На сковороду наливаємо масло і відправляємо її на вогонь. Кидаємо цибулю і моркву, смажимо до готовності.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 4
4. Консерви дістаємо з банки, розминаємо виделкою і при необхідності виймаємо кістки.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 5
5. Яйця відварюємо круто, натираємо на тертці і перемішуємо з рибою.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 6
6. Додаємо цибулю і моркву і перемішуємо.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 7
7. Готовий корж для «Наполеона» кладемо на блюдо.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 8
8. Змащуємо його майонезом.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 9
9. Кладемо частина начинки. Теж саме робимо з іншими коржами.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 10
10. Верхній шар змащуємо майонезом.
листковий торт з рибної консервою - фото крок 11
11. Посипаємо його натертим сиром. Відправляємо торт в холодильник годин на 8-12, щоб він просочився.

Схожі рецепти