Рецепт Пиріг з капустою і рибної консервою фото

Пиріг з капустою і рибної консервою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Коли хочеться побалувати себе і рідних домашньою випічкою, візьміть на замітку цей простий рецепт пирога з капустою і рибної консервою. Ситно, нескладно і дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами нескладний варіант, як зробити пиріг з капустою і рибної консервою з дріжджовим тестом. При бажанні, щоб заощадити час, можна використовувати листкове тісто: буде теж дуже смачно. Що стосується риби, то тут можна взяти абсолютно будь-яку і навіть поєднувати кілька видів різних, як в даному випадку.

  • Борошно - 3 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Дріжджі сухі - 5 грам
  • Яйце - 1 штука(+ для змазування пирога)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рибна консерва - 2 штуки
  • Капуста - 0.5 штуки
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 1
1. Спершу потрібно зайнятися тестом. У глибоку миску надішліть яйце і влийте молоко (можна замінити звичайною водою).
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 2
2. Додайте сіль і цукор.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 3
3. Збийте все до однорідності, всипте дріжджі. Дайте постояти 3-5 хвилин.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 4
4. Потім додайте рослинне масло і просіяне заздалегідь борошно, замісіть тісто. Викладіть його на присипану борошном поверхню і як слід розімніть. Надішліть в мисочку, накрийте чистим рушником і залиште в теплі.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 5
5. Поки підходить тісто, очистіть і наріжте цибулину. Розігрійте на сковороді рослинне масло, Відведіть туди цибулю.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 6
6. На тертці натріть моркву, додайте її до цибулі. Також за рецептом приготування пирога з капустою і рибної консервою можна використовувати томатну пасту або соус.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 7
7. Поки обсмажуються овочі, наріжте дрібно капусту.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 8
8. Викладіть на сковороду, додайте трішки водички (якщо не використовуєте соус) і тушкуйте на середньому вогні до готовності.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 9
9. Після першого підходу тісто потрібно акуратно обмять, дайте йому підійти ще раз.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 10
10. Консерви розімніть виделкою і додайте на сковороду. Посоліть і поперчіть за смаком. Все як слід перемішайте і зніміть з вогню. Начинка повинна охолонути.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 11
11. Розділити тісто на дві частини, кожну тонко розкачати. Викладіть один пласт в форму, попередньо змащену маслом, або на деко. Розподіліть рівним шаром начинку.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 12
12. Накрийте зверху другим шаром, як слід заліпити краю.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 13
13. Змастіть всі збитим жовтком (яйцем). При бажанні доповнити цей простий рецепт пирога з капустою і рибної консервою можна насінням кунжуту.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 14
14. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку і випікайте близько 40 хвилин до рум'яної скоринки.
пиріг з капустою і рибної консервою - фото крок 15
15. Ось і весь секрет, як зробити пиріг з капустою і рибної консервою. Пригощайтеся!

Схожі рецепти