Пиріг з рибної консервою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
У цей пирозі вдало поєднується смак риби і картоплі. Все це під ніжним тестом. Пиріг виходить чудово смачним, а головне - недорогим. Спробуйте приготувати цей пиріг. Зробити його просто.
Спробуйте приготувати такий ситний пиріг з рибною консервою і картоплею - і ви не пошкодуєте. Можна додати зелень за смаком. Готовий пиріг можна змастити вершковим маслом. Подавайте його з соусом "тар-тар" або сметаною: буде дуже смачно!
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, сода - 12 чайних ложок
- Банку сайри - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Замісити тісто: для цього змішайте у великій посуді яйця, кефір, сіль. Гарненько перемішайте, додайте соду.
Після цього повільно додавайте борошно, постійно перемішуючи. Якщо утворилися грудочки, "розбити" їх, щоб тісто стало однорідним.
За консистенцією воно повинно бути схожим на жирну сметану.
Після цього повільно додавайте борошно, постійно перемішуючи. Якщо утворилися грудочки, "розбити" їх, щоб тісто стало однорідним.
За консистенцією воно повинно бути схожим на жирну сметану.
Картопля очистіть і наріжте соломкою. Рибу перекладіть з банки в тарілку, розімніть як слід виделкою, щоб вона подрібнити.
На деко налийте рослинне масло.
Вилийте 13 тесту, розподіліть його по листу так, щоб тісто покривало всю його площу. Потім (на тісто) викладіть картоплю.
Знову залийте 12 тесту, . Зверху викладіть рибу, а потім залийте пиріг залишком тесту.
Вилийте 13 тесту, розподіліть його по листу так, щоб тісто покривало всю його площу. Потім (на тісто) викладіть картоплю.
Знову залийте 12 тесту, . Зверху викладіть рибу, а потім залийте пиріг залишком тесту.
Розігрійте духовку до 180-ти градусів. Запікайте пиріг близько 30 хвилин (перевіряйте готовність сірником або зубочисткою.
З плином часу пиріг можна розрізати і подати на стіл. Смачного!
З плином часу пиріг можна розрізати і подати на стіл. Смачного!