Пиріг з рибної консервою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть рибку? А як на рахунок випічки? А чому б не об'єднати дві любові і не створити пиріг з рибною консервою в домашніх умовах? Зараз я вам розповім, як це зробити. Смачно, просто і швидко!
Розповідаю, як приготувати пиріг з рибною консервою! смачний, соковитий, ароматний, та ще й корочка у нього прямо диво: рум'яна і апетитна, як на картинках малюють. Цей пиріг не принесе зайвих сантиметрів в талії, адже тут висівки замість борошна! дивіться, як приготувати пиріг з рибною консервою.
- Тунець у власному соку - 1 штука (стандартна баночка)
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 4 штуки(2 - для начинки, 2 - для тіста)
- Кефір - 70 мілілітрів
- Висівки - 30 грам
- Розпушувач - 1 щіпка
1. Два яйця відварити і остудити. Рибу перетираємо в пюре з яйцями, додамо подрібнену цибулю і, якщо потрібно, спеції. Начинка готова!
2. Для тесту змішаємо висівки, розпушувач, спеції і яйця, перемішаємо, залишити з 5 хвилин, щоб набрякли висівки. Далі додамо кефір, знову перемішати - і знову хай настоїться 5 хвилин.
3. Тепер в форму вливаємо половину тіста, потім викладаємо рибну начинку і заливаємо все рештою тестом. Запікаємо пиріг приблизно півгодини при 200 градусах.
4. От і все! трохи остудити, нарізаємо і подаємо!