Розтягаї з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблені розтягаї тепер і з рисом! Порадуйте своїх домочадців ароматної домашньою випічкою. Дивимося і записуємо рецепт приготування розтягаїв з рисом.
Розтягаї з рисом, як на мене, виходять досить прісними. У мене залишалося трохи рибки і я вирішила додати її в начинку, що і вам раджу! В цілому, для приготування розтягаїв з рисом можете ще використовувати сайру, картоплю чи яйця як доповнення. Із зелені раджу зелена цибуля. А подавати готові розтягаї дуже добре зі сметаною.
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі - 7 грам
- Молоко - 250 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Риба - 250 грам
- Мал - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спеції - За смаком
Робимо тісто: борошно змішайте з дріжджами, цукром, дрібкою солі і теплим молоком. Імплікація.
Додайте рослинне масло. Замісити м'яке, здобне тісто. Залиште підходити 1, 5 годину.
Рис відварити, але не до повної готовності, рибу відокремте від кісток, дрібно порубати або через м'ясорубку перейдіть. Лук і зелень теж дрібно поріжте.
Начинку добре перемішайте, тісто поріжте шматочками і розкачати гуртки. Викладіть в центр по ложці начинки.
Сформуйте витягнуті розтягаї. Дайте їм підійти хвилин 25 в теплому місці.
Потім відправте в розігріту до 180 З духовку на 20 хвилин. Змастіть жовтком в кінці і дайте ще постояти в духовці хвилин 5.
Ароматні і золотисті розтягаї готові. Смачного!