Рецепт Розтягаї з рисом фото

Розтягаї з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Всіма улюблені розтягаї тепер і з рисом! Порадуйте своїх домочадців ароматної домашньою випічкою. Дивимося і записуємо рецепт приготування розтягаїв з рисом.

Опис приготування:

Розтягаї з рисом, як на мене, виходять досить прісними. У мене залишалося трохи рибки і я вирішила додати її в начинку, що і вам раджу! В цілому, для приготування розтягаїв з рисом можете ще використовувати сайру, картоплю чи яйця як доповнення. Із зелені раджу зелена цибуля. А подавати готові розтягаї дуже добре зі сметаною.

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі - 7 грам
  • Молоко - 250 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Риба - 250 грам
  • Мал - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції - За смаком
розтягаї з рисом - фото крок 1
Робимо тісто: борошно змішайте з дріжджами, цукром, дрібкою солі і теплим молоком. Імплікація.
розтягаї з рисом - фото крок 2
Додайте рослинне масло. Замісити м'яке, здобне тісто. Залиште підходити 1, 5 годину.
розтягаї з рисом - фото крок 3
Рис відварити, але не до повної готовності, рибу відокремте від кісток, дрібно порубати або через м'ясорубку перейдіть. Лук і зелень теж дрібно поріжте.
розтягаї з рисом - фото крок 4
Начинку добре перемішайте, тісто поріжте шматочками і розкачати гуртки. Викладіть в центр по ложці начинки.
розтягаї з рисом - фото крок 5
Сформуйте витягнуті розтягаї. Дайте їм підійти хвилин 25 в теплому місці.
розтягаї з рисом - фото крок 6
Потім відправте в розігріту до 180 З духовку на 20 хвилин. Змастіть жовтком в кінці і дайте ще постояти в духовці хвилин 5.
розтягаї з рисом - фото крок 7
Ароматні і золотисті розтягаї готові. Смачного!

Схожі рецепти