Розтягаї з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Ці смачні ароматні пиріжки подобаються всім без винятку, потрібно тільки підібрати начинку на свій смак. А в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати розтягаї з горбуші легко і дуже швидко.
Коли я хочу порадувати своїх рідних відмінною домашньою випічкою, у мене навіть не виникає питань, що їм приготувати, адже з цим простим рецептом розтягаїв з горбуші можна швидко і легко зробити відмінне ласощі. Самі подумайте, нам адже потрібно всього лише купити готове тісто і покласти в нього начинку, а далі справа техніки. І вже через 20 хвилин на вашому столі будуть диміти ароматний розтягаї, смак яких оцінять всі без винятку. Так що якщо вам подобається готувати випічку, причому з мінімальними витратами часу, сил і коштів, цей рецепт розтягаїв з горбуші з фото виразно вам стане в нагоді.
- Тісто листкове готове - 500 грам
- Файл gorbuši - 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир - 60-70 грам
- Вершкове масло - 80-100 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для змазування дека)
Для початку нам необхідно викласти пласт готового тіста на стіл, розкачати його і розрізати на невеликі квадрати (тут 12 шт.). Файл gorbuši (без кісток) нарізаємо дрібно, солимо і перчимо до смаку, ріпчаста цибуля подрібнюємо, сир трьом на крупній тертці.
Тепер в середину кожного квадрата кладемо трохи цибулі.
Зверху викладаємо рибу.
На кожну рибну гірку кладемо шматочок вершкового масла і трохи тертого сиру.
Скріплюємо краю тесту так, щоб у нас вийшов пиріжок з отвором зверху. Викладаємо розтягаї на деко, змащений олією.
Відправляємо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Коли розтягаї покриються рум'яною золотистою скоринкою, виймаємо їх і всією сім'єю пригощаємося відмінною випічкою. Смачного!