Рецепт Розтягаї ледачі фото

Розтягаї ледачі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Така різноманітність «ледачих» рецептів можна зустріти тільки в нашій кухні. Адже ми всі любимо смачно поїсти, а ось витрачати на це багато часу ой як не хочеться!

Опис приготування:

Підготуйте опару, потім додайте в неї інші інгредієнти для тіста і замісити його. Дайте тесту добре піднятися. Підготуйте начинку, змішавши відварену курку, Мал, цибуля і спеції за смаком. Розкачайте частини тесту в коржі, і викладіть начинку. Кінець кліпу, обов'язково залишивши отвір посередині. Пиріжки змастіть жовтком і відправте на 20 хвилин в духовку. На кожен, ще гарячий, розтягай покладіть по шматочку вершкового масла. Подавайте на стіл. Смачного!

  • Борошно - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Жовток - 1 штука
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
розтягаї ледачі - фото крок 1
Розчиніть дріжджі, 2 столових ложки борошна і цукор в теплому молоці, залиште на 1 час. Потім в отриману опару додайте яйця, сіль, решту борошна і розтоплене вершкове масло. Замістити тісто. Дайте йому піднятися протягом півтори години, періодично обминаючи.
розтягаї ледачі - фото крок 2
Відваріть і поріжте курку, відваріть рис, поріжте цибулю. Змішайте ці інгредієнти, додайте сіль і перець за смаком.
розтягаї ледачі - фото крок 3
Тісто розділіть на частини і розкачайте. На кожен коржик покладіть частину начинки.
розтягаї ледачі - фото крок 4
Защипніть краю тесту з двох сторін, залишивши отвір посередині. Викладіть пиріжки на деко, змастіть їх жовтком і випікайте в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах. На кожен (ще гарячий) розтягай покладіть по шматочку вершкового масла. Можна подавати на стіл!

Схожі рецепти