Розтягаї ледачі
(покроковий рецепт з фото)
Така різноманітність «ледачих» рецептів можна зустріти тільки в нашій кухні. Адже ми всі любимо смачно поїсти, а ось витрачати на це багато часу ой як не хочеться!
Підготуйте опару, потім додайте в неї інші інгредієнти для тіста і замісити його. Дайте тесту добре піднятися. Підготуйте начинку, змішавши відварену курку, Мал, цибуля і спеції за смаком. Розкачайте частини тесту в коржі, і викладіть начинку. Кінець кліпу, обов'язково залишивши отвір посередині. Пиріжки змастіть жовтком і відправте на 20 хвилин в духовку. На кожен, ще гарячий, розтягай покладіть по шматочку вершкового масла. Подавайте на стіл. Смачного!
- Борошно - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Куряча грудка - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Жовток - 1 штука
- Мал - 0, 5 склянки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Розчиніть дріжджі, 2 столових ложки борошна і цукор в теплому молоці, залиште на 1 час. Потім в отриману опару додайте яйця, сіль, решту борошна і розтоплене вершкове масло. Замістити тісто. Дайте йому піднятися протягом півтори години, періодично обминаючи.
Відваріть і поріжте курку, відваріть рис, поріжте цибулю. Змішайте ці інгредієнти, додайте сіль і перець за смаком.
Тісто розділіть на частини і розкачайте. На кожен коржик покладіть частину начинки.
Защипніть краю тесту з двох сторін, залишивши отвір посередині. Викладіть пиріжки на деко, змастіть їх жовтком і випікайте в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах. На кожен (ще гарячий) розтягай покладіть по шматочку вершкового масла. Можна подавати на стіл!