Розтягаї з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Бувають моменти, коли так хочеться справжньої домашньої випічки, а возитися з тестом лінь. Але це не привід відмовляти собі в задоволенні, адже зробити, скажімо, розтягаї можна дуже швидко і легко.
Ароматні і неймовірно смачні пиріжки - ось вона, справжня домашня істинно російська випічка, їсти такі ласощі одне задоволення, а ось готувати морока. На одне тільки тісто доведеться витратити кілька годин, але ж завжди можна вдатися до невеликої хитрості, сьогодні я хочу поділитися з вами швидким і дуже простим рецептом розтягаїв з листкового тіста. Тут ми використовуємо вже готове тісто, що значно спростить нам задачу і зовсім не зіпсує смак кінцевого продукту, адже такі розтягаї виходять просто чудовими. Всередину ви можете покласти свою улюблену начинку, а особисто я найбільше люблю сьомгу, тому з нею і готувала розтягаї з листкового тіста в домашніх умовах.
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
- Філе сьомги - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Яйце - 1 штука (для змазування)
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, приправа для риби, сушена зелень)
- Сіль - За смаком