Розтягаї з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Один тільки запах цієї приголомшливої випічки може звести з розуму, а про смак і говорити нема чого. Чудове російське блюдо з рибною начинкою - найкраще, чим можна порадувати себе і своїх рідних.
Коли заходить язик про исконно русской випічці, то перше, що приходить в голову - це ароматні, соковиті і неймовірно смачні пиріжки з ніжного тіста. Начинки в цій страві можуть бути абсолютно різними, але оскільки все відразу не зробиш, я пропоную почати з мого улюбленого рецепта приготування розтягаїв з рибою. У традиційному варіанті розтягаї прийнято подавати до вусі, але особисто я з задоволенням їдять їх і без будь-яких доповнень. А зробити розтягаї з рибою в домашніх умовах не дуже складно, але оскільки тут ми використовуємо дріжджове тісто, то вам все ж доведеться витратити на приготування пару годинок. В іншому, все просто, тому приступимо до справи.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки(1 - в тісто, 1 - для змазування)
- Дріжджі живі - 25-30 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам(20 г - в тісто, 50 г - в начинку, 30 г - для смаження)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки(+ в начіку)
- Сьомга - 500 грам
- Судак - 500 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Печінка тріски - 200 грам
- Бульйон овочевий - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком