Пиріг з рисом і рибою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з рисом і рибою - швидка і проста домашня випічка, яка підійде на обід, вечерю або полуденок. Мал і риба прекрасно поєднуються з ніжним і м'яким тестом, виходить дивовижно смачно!
Приготуємо пиріг з рисом і рибою в домашніх умовах. В першу чергу відваріть до готовності рис, потім остудіть його і змішайте з рибною консервою. Для приготування тіста: змішайте яйця, сметану і майонез, потім додайте борошно і сіль. Застеліть деко папером для випічки і влийте на нього половину тесту. Зверху розподіліть начинку і залийте тестом. Запікайте пиріг в духовці до готовності приблизно 40 хвилин. Хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 250 грам
- Майонез - 250 грам
- Борошно - 12 Ст. Ложок
- Сайра в олії - 1 штука (баночка рибних консервів)
- Мал - 0, 5 склянки
Насамперед потрібно відварити до готовності рис. Варіть в підсоленій воді, потім рис остудіть.
Приготуємо тісто. Змішайте яйця з майонезом і сметаною, потім додайте борошно і трохи солі.
Для приготування начинки: розминаємо сайру виделкою (масло злити) і змішуємо її з остиглим рисом. Змащуємо деко олією і застилає його папером для випічки (також промасленим). Тепер виливаємо половину тіста і викладаємо на нього начинку, рівномірно розподіливши її по периметру дека. Зверху заливаємо рештою тестом. Запікаємо пиріг 35-40 хвилин в духовці, температура 180 градусів.
Смачного!