Рецепт Пиріг з рисом і рибою фото

Пиріг з рисом і рибою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з рисом і рибою - швидка і проста домашня випічка, яка підійде на обід, вечерю або полуденок. Мал і риба прекрасно поєднуються з ніжним і м'яким тестом, виходить дивовижно смачно!

Опис приготування:

Приготуємо пиріг з рисом і рибою в домашніх умовах. В першу чергу відваріть до готовності рис, потім остудіть його і змішайте з рибною консервою. Для приготування тіста: змішайте яйця, сметану і майонез, потім додайте борошно і сіль. Застеліть деко папером для випічки і влийте на нього половину тесту. Зверху розподіліть начинку і залийте тестом. Запікайте пиріг в духовці до готовності приблизно 40 хвилин. Хай щастить!

  • Яйця - 3 штуки
  • Крем - 250 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Борошно - 12 Ст. Ложок
  • Сайра в олії - 1 штука (баночка рибних консервів)
  • Мал - 0, 5 склянки
пиріг з рисом і рибою - фото крок 1
Насамперед потрібно відварити до готовності рис. Варіть в підсоленій воді, потім рис остудіть.
пиріг з рисом і рибою - фото крок 2
Приготуємо тісто. Змішайте яйця з майонезом і сметаною, потім додайте борошно і трохи солі.
пиріг з рисом і рибою - фото крок 3
Для приготування начинки: розминаємо сайру виделкою (масло злити) і змішуємо її з остиглим рисом. Змащуємо деко олією і застилає його папером для випічки (також промасленим). Тепер виливаємо половину тіста і викладаємо на нього начинку, рівномірно розподіливши її по периметру дека. Зверху заливаємо рештою тестом. Запікаємо пиріг 35-40 хвилин в духовці, температура 180 градусів.
пиріг з рисом і рибою - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти