Листкове тісто для хачапурі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви такий же любитель хачапурі, як я, то цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні хочу поділитися з вами секретами приготування листкового тіста для хачапурі. Приступимо ж
Тепер і вам буде відомо, як приготувати листкове тісто для хачапурі. Тісто виходить дуже хрустким, ароматним і смачним, а начинка - просто смакота! Обов'язково випробуйте цей рецепт будинку і поділіться враженнями! Мої рідні і близькі просто в захваті від цієї випічки Подавати до столу потрібно теплими.
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Маргарин - 100 грам
- Кефір - 1/2 склянки
- Оцет 9% - 2 чайних ложки
- Сир - 150 грам
- Бринза - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Зелень - За смаком
1
Насправді готувати листкове тісто для хачапурі досить просто. Спершу просіюємо борошно і змішуємо її з вершковим маслом, яке досягло кімнатної температури.
2
У холодному кефірі розчиняємо сіль, потім змішуємо з яйцем і оцтом. Ретельно все перемішуємо, потім виливаємо цю суміш в борошно з маслом. Замішуємо тісто, яке після замотуємо в плівку і прибираємо на дві години на холодильник.
3
Тим часом дрібно рубаємо зелень, сир трьом на тертці і змішуємо з сиром і зеленню. Додаємо сіль за смаком і знову все добре перемішуємо.
4
Тісто дістаємо з холодильника, розгортаємо в пласт, викладаємо начинку і звертаємо в конвертики. Поверхня змащуємо збитим яйцем.
5
Духовку розігріваємо до 200 градусів, випікати хачапурі 20-25 хвилин. Блюдо готово, смачного!