Рецепт Листкове тісто для хачапурі фото

Листкове тісто для хачапурі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця, Кефір
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою

Якщо ви такий же любитель хачапурі, як я, то цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні хочу поділитися з вами секретами приготування листкового тіста для хачапурі. Приступимо ж

Тепер і вам буде відомо, як приготувати листкове тісто для хачапурі. Тісто виходить дуже хрустким, ароматним і смачним, а начинка - просто смакота! Обов'язково випробуйте цей рецепт будинку і поділіться враженнями! Мої рідні і близькі просто в захваті від цієї випічки Подавати до столу потрібно теплими.

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Маргарин - 100 грам
  • Кефір - 1/2 склянки
  • Оцет 9% - 2 чайних ложки
  • Сир - 150 грам
  • Бринза - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Зелень - За смаком
1
Насправді готувати листкове тісто для хачапурі досить просто. Спершу просіюємо борошно і змішуємо її з вершковим маслом, яке досягло кімнатної температури.
2
У холодному кефірі розчиняємо сіль, потім змішуємо з яйцем і оцтом. Ретельно все перемішуємо, потім виливаємо цю суміш в борошно з маслом. Замішуємо тісто, яке після замотуємо в плівку і прибираємо на дві години на холодильник.
3
Тим часом дрібно рубаємо зелень, сир трьом на тертці і змішуємо з сиром і зеленню. Додаємо сіль за смаком і знову все добре перемішуємо.
4
Тісто дістаємо з холодильника, розгортаємо в пласт, викладаємо начинку і звертаємо в конвертики. Поверхня змащуємо збитим яйцем.
5
Духовку розігріваємо до 200 градусів, випікати хачапурі 20-25 хвилин. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти