Рецепт Лінь, тушкований з вином і печерицями фото

Лінь, тушкований з вином і печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Готувати цю страву дуже легко і просто, а результатом будуть задоволені всі без винятку. Ніжна риба тане в роті, гриби з вином надають їй особливий присмак. Гурманський спосіб приготування лина.

Особливих кулінарних навичок для приготування цієї страви не потрібно, незважаючи на його досить гучне і помпезне назву. Цей простий рецепт лина з вином і печерицями допоможе вам накрити стіл для чудового вечері. Гарного вам настрою і приємного апетиту!

  • Лінь - 1-1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Печериці - 0, 5 кілограма
  • Вино біле столове - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Суміш перців мелена - 2-3 Щепоток
  • Лимон - 1 штука
  • Зелень петрушки, кропу - 50 грам
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 1
Рибу миємо, чистим. Витрачати.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 2
Нарізаємо невеликими шматками. Солимо, перчимо і поливаємо соком половинки лимона.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 3
Гриби миємо й нарізаємо для обсмажування.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 4
Чистий і Sinkule цибулю.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 5
Смажимо на олії гриби і цибулю. Коли вода з грибів випарується і вони почнуть присмажуватися - додамо трохи борошна і все гарненько перемішати. Тримаємо на вогні 1-2 хвилини.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 6
Натираємо цедру з лимона.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 7
Складаємо рибу в форму для запікання.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 8
Поверх риби викладаємо гриби з цибулею.
лінь, тушкований з вином і печерицями - фото крок 9
Заливаємо вином з лимонною цедрою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.

Схожі рецепти