Лінь з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Красиве і неймовірно смачна страва, яке підійде для святкового і пісного столу. Готується відносно швидко і не вимагає високої кулінарної майстерності.
Рибу люблять багато, але не багато хто любить її готувати. Я написала класичний рецепт лина з грибами, який готується дуже швидко і не вимагає особливих кулінарних здібностей. В підсумку - пікантне і соковите блюдо, яким зможете поласувати всією сім'єю. Я часто готую лина на святковий стіл.
- Лінь - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Зелень - 30 грам
- Томатний сік - 1 Склянка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Картопля - 3 штуки
Вилучити
1. Для початку потрібно гарненько випатрати рибу, після чого прибрати луску і промити під холодною водою. Далі, змішайте томатний сік з дрібно нарубаної зеленню і залийте отриманим соусом рибу в формі для запікання.
1. Для початку потрібно гарненько випатрати рибу, після чого прибрати луску і промити під холодною водою. Далі, змішайте томатний сік з дрібно нарубаної зеленню і залийте отриманим соусом рибу в формі для запікання.
2. На дно форми викладіть "подушку" з картоплі (краще його порізати кружальцями), а з боків риби - цибулю кільцями і помідори. Прикрийте фольгою рибу і поставте в розігрітий до 200 градусів духовку на тридцять хвилин. За десять хвилин до готовності зніміть фольгу. Це потрібно для того, щоб риба покрилася скоринкою.
3. Риба виходить неймовірно пікантна і смачна. За десять хвилин до готовності можна притрусити її зеленню петрушки. Те ж саме рекомендується зробити і при подачі на стіл.
4. Класичний рецепт лина з овочами виглядає саме так. Перед подачею можна порізати рибу порційно - так блюдо буде виглядати гарніше, естетичніше і смачніше на блюді. По бажанню, можна приготувати лина з грибами і до основних овочів додати кільця баклажанів.