Рецепт Лінь в духовці фото

Лінь в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ця страва гідно того, щоб бути поданим до святкового столу. Не дарма лина на Русі вважали царської рибою. Отже, розповідаю як готувати лина в духовці!

Лінь - не надто популярна риба, а даремно. В Русі ця риба дуже цінувалася. Адже м'ясо цієї риби - ніжне і смачне. Давайте приготуємо лина в духовці і переконаємося в цьому самі. Пропоную вам рецепт лина в духовці з фото. Читайте, дивіться і готуйте. Таке блюдо можна приготувати і до невеликого сімейного свята. Хай щастить!

  • Лінь - 1, 5-2 кілограма
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Крем - 100 грам
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Суха приправа для риби - 2-3 Щепоток
лінь в духовці - фото крок 1
З лина ретельно змиваємо слиз, потрошимо і добре промиваємо.
лінь в духовці - фото крок 2
Розрізаємо на шматки і посипаємо сіллю, перцем і приправами. Обвалюють в борошні і злегка обсмажити на олії.
лінь в духовці - фото крок 3
Нарізаємо гриби і злегка обсмажуємо.
лінь в духовці - фото крок 4
Цибуля чистий, нарізаємо півкільцями і теж злегка обсмажуємо.
лінь в духовці - фото крок 5
Викладаємо у форму для запікання гриби, потім поверх них обсмажені шматочки риби.
лінь в духовці - фото крок 6
Змішуємо цибулю зі сметаною і 1-2 пучками солі і викладаємо поверх риби.
лінь в духовці - фото крок 7
Запікаємо в розігрітій духовці при температурі 200 градусів хвилин 30-35.

Схожі рецепти