Рецепт Лінь в духовці фото

Лінь в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ця страва гідно того, щоб бути поданим до святкового столу. Не дарма лина на Русі вважали царської рибою. Отже, розповідаю як готувати лина в духовці!

Опис приготування:

Лінь - не надто популярна риба, а даремно. В Русі ця риба дуже цінувалася. Адже м'ясо цієї риби - ніжне і смачне. Давайте приготуємо лина в духовці і переконаємося в цьому самі. Пропоную вам рецепт лина в духовці з фото. Читайте, дивіться і готуйте. Таке блюдо можна приготувати і до невеликого сімейного свята. Хай щастить!

  • Лінь - 1, 5-2 кілограма
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Крем - 100 грам
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Суха приправа для риби - 2-3 Щепоток
лінь в духовці - фото крок 1
З лина ретельно змиваємо слиз, потрошимо і добре промиваємо.
лінь в духовці - фото крок 2
Розрізаємо на шматки і посипаємо сіллю, перцем і приправами. Обвалюють в борошні і злегка обсмажити на олії.
лінь в духовці - фото крок 3
Нарізаємо гриби і злегка обсмажуємо.
лінь в духовці - фото крок 4
Цибуля чистий, нарізаємо півкільцями і теж злегка обсмажуємо.
лінь в духовці - фото крок 5
Викладаємо у форму для запікання гриби, потім поверх них обсмажені шматочки риби.
лінь в духовці - фото крок 6
Змішуємо цибулю зі сметаною і 1-2 пучками солі і викладаємо поверх риби.
лінь в духовці - фото крок 7
Запікаємо в розігрітій духовці при температурі 200 градусів хвилин 30-35.

Схожі рецепти